Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Societatea Carpatină Ardeleană aniversează 20 de ani

imagesSocietatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare anul acesta împlinește și sărbătorește al 20-lea an de la înființare. Societatea a fost înființată în anul 1994 de către Csillag Antal, profesor de geografie și mare iubitor de natură. La fel ca în alte 15 orașe ale Transilvaniei, SCA – Satu Mare a luat naștere din grija pentru natură și pasiunea pentru drumeții a membrilor.

De la data existenței organizației nenumărate manifestări și excursii de succes au fost organizate, care au fost desfășurate cu participarea a mii de persoane. Munca altruistă și voluntară a membrilor a prezentat pentru mai multe generații frumusețile zonei și ai naturii. Prin excursii și prin distracție a educat tinerii dar și celelalte generații la iubirea, respectarea și conservarea naturii.

De-a lungul anilor trecuți SCA – Satu Mare a devenit cea mai activă organizație verde din regiune, care poate să fie mândru pentru trecutul ei, are un prezent stabil, iar viitorul este îndemnător și promițător!

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființare, organizația dorește să facă un dar comunității în care activează, prin îmbunătățirea unuia dintre spațiile verzi ale municipiului Satu Mare. Sâmbătă, adică în data de 8 noiembrie, începând de la orele 10 se va desfășura o acțiune de plantare a 20 de puieți de platan (Platanus acerifolia) în parcul UFO din cartierul Micro 17. SCA – Satu Mare asigură întreținerea puieților până când aceastea se vor prinde.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.