Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Accidentate pe trecerea de pietoni

trecere-pietoniLa data de 12.12.2014, orele 16:40, la intersecția străzii Uzinei cu B-dul. Independenței din municipiul Satu Mare, B. Lorand de 21 de ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Volkswagen, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat-o grav pe B. Viorica de 59 de ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

Tot în data de 12.12 2014, în jurul orei 15: 04, conducătoarea auto B. Maria de  58 ani, domiciliată în Tășnad, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe raza orașului Tășnad, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat-o cu partea din față a autoturismului pe R. H. de 17 ani, din Tășnad, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare rutiere.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorei R. H., care a fost transportată la Spitalul orășenesc Tășnad pentru investigații de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

A fost înregistrată lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.