Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Colinde şi cadouri pentru pacienţii şi angajaţii Spitalului Judeţean

cadouri spital (28)Peste 2.000 de cadouri au fost împărţite astăzi pacienţilor şi angajaţilor Spitalului Judeţean Satu Mare în ajunn de Crăciun. Cadourile au fost împărţite de Moş Crăciun, conducerea Consiliului Judeţean și a Spitalului, pacienții fiind colindați de cunoscutul interpret Petrică Mureșan.

Potrivit managerului spitalului, Erica Venemozer, au fost pregătite cadouri pentru cele 700 de persoane internate și cei 1.400 de angajați.        

Este moment în care poţi să dăruieşti, să pui suflet în ceea ce faci astfel încât să aducem un strop de fericire în sufletul tuturor. Pentru mine este cel mai minunat Crăciun deoarece am ocazia să dăruiesc o clipă de fericire la 2000 de persoane“, a declarat Erica Venemozer.

Este un gest inedit, noi am reuşit să reabilităm foarte multe secţii, mai multe etaje le-am reînnoit, ne-am gândit ca sătmărenii să fie în condiţii hoteliere cât mai bune şi personalul medical să aibă condiţii foarte bune de lucru. Acum în ajun de Crăciun ne-am gândit să le organizăm o întâlnire cu Moş Crăciun, să mai aducem zâmbete pe feţele celor care în momentul de faţă se confruntă cu probleme de sănătate. Acestea nu pot fi calculate, de aceea am pregătit această întâlnire“, a spus Adrian Ştef.

Este un gest normal de sfintele sărbători. Noi, împreună cu Moşul, dăm câte un cadou celor mici. E păcat când înainte de sărbătorile de Crăciun copiii sunt bolnavi şi internaţi aici la Spitalul Judeţean, dar trebuie să trecem peste toate în viaţă, şi tocmai de aceasta noi am ales această formă de a le transmite o căldură sufletească. Dacă nu vor fi acasă, măcar să simtă că noi, cei de la Consiliul Judeţean şi Spital, suntem alături de ei, de părinţii lor“, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor.

7 comentarii

  1. doctor Răspunde

    Așa e, e un gest normal ca de sărbători să se ofere cadouri, însă este anormal ca din asta să se facă subiect de presă…iar ne fotografiem! De modestie ați auzit? Dar de bun simț?

  2. ion romanu Răspunde

    Jalnica imagine isi fac astia din CJ. govor si stef cu alaiul dupa ei ca la prohod. acordeoane si clopotei.
    cautati pe net si vedeti cum a comemorat noul presedinte eroii revolutiei. putina decenta nu strica. dar de la inculti nu poti astepta prea mult.

    • voinicel Răspunde

      Mai ” romane” vopsit, la prohod nu sunt nici acordeoane si nici clopotei. Si esti lugubru pomenind despre prohod, atunci cand vorbesti despre niste oameni, aflati in grea suferinta. Oricat ai fi de ticalos si tot ar trebui sa-ti pleci fruntea, o clipa macar, ca nu se stie cand vei astepta, pe un pat de spital, un colind…

  3. betiv Răspunde

    stef a fost beat simbata cind a facut accidentul ….., rusine politiei satmarene pntr musamalizare , rusine rusine , rusine lui FLORENTIN VLAD seful politiei satmareneeee…..

  4. voinicel Răspunde

    Exista prin politie niste ofiteri constipati care vor sa ii ia locul lui Florentin Vlad, asta e clar.
    Asa ca nu e greu sa faci dintr-un banal accident o tragedie! Atata doar ca nu pune nimeni botul!

    • Matei Răspunde

      Ooooo da, mai ales cela pe care Vlad la trimis acum 6 ani sa musamalizeze accidentul lui Szabo, si apoi sa vegheze ca bicilistul accidenttat sa scrie corect dupa dictare, ca nu cumva … . probabil acei ofeiteri sunt revoltati de faptul ca, inloc sa prinda criminalul actritei trebuie sa care cu masinile de serviciu mita electorala data de Ponta iniante de alegeri profesorilor, sa faca pe antemergatorul lui Govor si sa musamalizeze accidentele betivilor.

  5. robocop Răspunde

    M-am saturat de jegurile astea umane care musca precum sacalii, chiar din miezul Sarbatorilor de Iarna, ponegrind ca prostii, orice gest de omenie! Macar dati-ne pace pe perioada sarbatorilor. Sunt oameni care vor sa respire curat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.