Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Dan Cojoc este noul director al DSP Satu Mare

dan cojocDirecţia de Sănătate Publică Satu Mare are un nou director, în urma pensionării Dorinei Dragoş Guran. Noul director este Dan Cojoc, căruia prin ordinul ministrului Sănătăţii din 3 decembrie i s-au delegat atribuţiile de conducere a direcţiei,  urmând ca acesta să susţină un examen definitiv pe post.

De profesie medic stomatolog, Dan Cojoc a absolvit Institutul de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa din Iaşi, a fost manager şi director de departament pe Europa de Est al unui holding din Timişoara, a lucrat şi în cadrul Instituţiei Prefectului 5 ani de zile pe postul de consilier superior, iar din luna octombrie a acestui an a ocupat o funcţie de inspector principal la DSP Satu Mare.

Noul director interimar al DSP Satu Mare are 47 de ani, este căsătorit şi are un copil în vârstă de 4 ani.

5 comentarii

 1. cristina Răspunde

  Daca este la fel de serios cum a fost distinsul DR.COJOC tatal ,dumnezeu sa il odihneasca,atunci ii doresc mult succes si sanatate

 2. Mircea Răspunde

  Se va,, bucura”Cinva de la prefectura care la dat afara.

 3. Manix pistolaru airsoft Răspunde

  Doamne fereste de unde a mai aparut si cimpanzeul asta mare purtator de pistol cu capse si posesor de Maserati second hand turat pe Corso.Oameni buni numai imbecili infantili ca si Cojoc se gasesc in orasul asta,numai haimanale traseiste amanetate politic pot fi numite in functii de conducere?Doamne fereste!Holding ,manager,director ,europa de est,pfuui,ne lasi ,ai ramas acelasi fanfaron Cojocele!

 4. Neli Răspunde

  Succes si multa bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Florin Gal, condamnat la închisoare pentru concesionarea hotelului Sport

Fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare, Florin Gal, a fost condamnat la doi ani şi...

Închide