Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Florin Gal, condamnat la închisoare pentru concesionarea hotelului Sport

florin galFostul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare, Florin Gal, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare după ce a concesionat hotelul sport fostei sale firme, printr-o licitaţie trucată.

Florin Gal a primit pentru infracțiunile sale două pedepse de câte doi ani de închisoare, instanța le-a contopit şi a mai acordat un spor de şase luni, astfel că acesta va executa o pedeapsă rezultantă de 2 ani şi 6 luni închisoare, plus pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a ocupa o funcţie publică pe o durată de 5 ani după executarea pedepsei principale.

Fratele său, Călin Gal, a primit o pedeapsă de doi ani închisoare însă cu suspendare, pe o durată de 5 ani de încercare.

Totodată, Călin Gal este obligat la plata sumei de 76.123 lei despăgubiri civile în favoarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare şi constată nulitatea contractului de închiriere încheiat între Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Satu Mare şi SC Bosic Empire Company SRL Carei.

Instanţa a mai dispus menţinerea sechestrului asigurător asupra unui autoturism BMW 320D cu nr. de înmatriculare SM-02-GAL, aparţinând lui Călin Gal.

Cei doi frați mai trebuie să plătească fiecare câte 6.000 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. 

A doua zi de la aflarea sentinței, cei doi frați au formulat apel.

 

7 comentarii

  1. Fuctionar public Răspunde

    El a fost la EBA la Nunta !!!!!!!!!!!

  2. Florin Parizer Răspunde

    Se terminã incet toate prostiile, în românia numai cu trucuri ajungi sã ai avere, sí lumea nu se mirã deja, de unde are? Se stie doar prin smecherii, altfel nu, sí prostia românului este, cã se şi aratã cã îi merge bine. Odihnã plãcutã ptr dânsu.

  3. viata Răspunde

    Asa e viata! Odata sus, odata jos!

  4. Alexandra Dobocan Răspunde

    Doua pedepse a cate doi ani de inchisoare plus inca 6 luni nu face nicicum 2 ani si 6 luni. Aaa!!! E cea mai simpla adunare

    • Liliana Răspunde

      Stimata d-na/d-ra,
      In Romania pedepsele nu se aduna la stabilirea pedepsei finale in cazul mai multor fapte condamnate, se in calcul pedeapsa cea mai mare la care se adauga un spor de 6 luni. Cred ca o cumulare aritmetica, precum la americani, i-ar pune serios pe ganduri pe cei tentati sa incalce legea.

  5. Portal Satmarean Răspunde

    Contopirea unor pedepse nu inseamna adunarea lor ci se aplica pedeapsa cea mai mare, la care se mai adauga un spor.

  6. popo Răspunde

    la puscarie cu el la puscarie, da de Ghilea dna o uitat????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.