Ultima actualizare: ieri, 20:52
DRM
Every Praise Gospel Singers
Locale

Excepțional concert Every Praise Gospel Singers la Satu Mare (FOTO& VIDEO)

Every Praise Gospel SingersDavid Braton și trupa Every Praise Gospel Singers au concertat la Satu Mare, în pragul Crăciunului, aducând zâmbete și bună dispoziție sătmărenilor prezenți joi seara, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

Bucuria și dragostea de viață, dragostea față de Dumnezeu și Isus, ambianța caldă și inegalabilă a muzicii gospel au făcut ca sătmărenii să cânte alături de cei zece americani. David Braton împreună cu trupa lui Every Praise Gospel Singer au reușit să împletească sclipirea sărbătorilor cu emoție și energie, reinventând legătura emoțională dintre artiști și publicul din sală.

David Braton a convins sătmărenii că muzica poate întruchipa mai mult decât simple cuvinte și note, fiind o forță capabilă de a implica și încuraja pe oricine ascultă, devenind astfel o prețioasă sursă de inspirație pentru toată lumea.

Maniera inedită de a cânta melodii cunoscute ca Let it be, Heal the world, Stand by me sau Oh happy day au ridicat sătmărenii în picioare, au dansat, aplaudat și cântat, dar David Braton nu s-a mulțumit doar cu atât. A vrut să învețe publicul sătmărean să cânte cu adevărat muzica gospel. Și i-a reușit, iar la final i-a pus pe sătmăreni să se țină de mâini, să se îmbrățișeze și chiar i-a dus pe toți pe scenă pentru a cânta împreună.

Concertul de excepție al americanilor la Satu Mare s-a încheiat cu binecunoscuta melodie Every Praise is to our God. Mâine aceștia vor concerta la Cluj Napoca.

David Braton și Every Praise Gospel Singers sunt într-un turneu european, Satu Mare fiind primul oraș din România în care au poposit. 

2 comentarii

  1. Carmen Fratila si MP HAPPENING Răspunde

    Multumim tuturor celor care au fost in aceasta seara la concertul sustinut de Every Praise Gospel Singers! Ati fost un public extraordinar.David Bratton,conducatorul trupei, va multumeste si el!

  2. Carmen Fratila Răspunde

    Multumesc tuturor celor care au fost in aceasta seara la concertul sustinut de Every Praise Gospel Singers! Ati fost un public extraordinar.David Bratton,conducatorul trupei, va multumeste si el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Primii colindători la Primăria Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, dr .Coica Dorel a primit joi, 18.12.2014, începând cu  primele ore ale dimineţii, grupuri de copii...

Închide