Ultima actualizare: azi, 14:51
Locale

Primii colindători la Primăria Satu Mare

colindatori primarie (4)Primarul municipiului Satu Mare, dr .Coica Dorel a primit joi, 18.12.2014, începând cu  primele ore ale dimineţii, grupuri de copii care au venit să colinde instituţia în preajma sfintelor sărbători

Holul Primăriei a răsunat astăzi de glasurile copiilor şi elevilor de la grădiniţele şi şcolile din oraş, care au încântat cu colinde dar şi poezii de Crăciun. Copiii au fost extrem de bucuroşi de întâlnirea cu Moş Crăciun, dar şi de darurile cu care au fost răsplătiţi.

Primarul a mulţumit tuturor şi le-a urat sărbători frumoase şi un an nou fericit!

Primarul mulțumește tuturor şcolilor care au colindat instituţia: Şcoala Generală nr.10, Şcoala Gimnazială Grigore Moisil, Corul Adagio – Colegiul Ioan Slavici, Şcoala Mircea Eliade, Liceul German, Grădiniţa nr.5, Şcoala Brâncoveanu, Grădiniţa nr.7, Şcoala Octavian Goga, Şcoala Bălcescu Petofi, Liceul cu Program Sportiv.

Sursa: Primăria Satu Mare

3 comentarii

  1. ruxi Răspunde

    Ca pe vremea comunistilor dar vin cantaretele A.N.I& D.N.A sa vedeti cum v-a dansa Coica.

  2. vasile Răspunde

    RUXI, pe vremea comuniștilor colindele erau interzise! Dacă nu ști ce vorbești, mai bine taci!

  3. tibi tantas Răspunde

    vasile!cred ca vorbesti fara sa te documentezi.Ca nu era craciunul asa exploatat ca si acum,e altceva,nu incepea din octombrie,dar colinde am cantat tot timpul,si nu erau interzise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
City managerul Dan Băbuţ, luat la 11 metri de consilierii locali

Consilierii locali UDMR şi PNL l-au luat astăzi la întrebări pe city managerul Dan Băbuţ, reclamând modul în care sunt...

Închide