Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Incendiu în Negrești-Oaș

incendiu Moftinu MicÎn cursul nopții de 15 decembrie, la dispeceratul unităţii de pompieri, la  ora 23.56 minute s-a anunţat izbucnirea unu incendiu în localitatea Negreşti-Oaş, str. Cornetului la o gospodărie a populaţiei.

Staţia de Pompieri Negreşti-Oaş  a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, sub comanda şefului gărzii de intervenţie Plt. adj. Dubou Iacob.

Ajunşi la faţa locului la ora 00.00, în urma executării recunoaşterii  s-a constatat că incendiul se manifesta în încăperea unde era amplasată centrala termică, cu pericol iminent de propagare la casa de locuit şi celelalte anexe.

S-a acţionat imediat pentru stingerea incendiului cu 2 ţevi de apă.

Au ars:o uşă termopan, 1 geam termopan, aproximativ 3 metri cubi lemne de foc. S-au degradat:1 geam termopan, izolaţia încăperii pe aproximativ 4 metri pătraţi, precum şi instalaţia electrică parţial.

Cauza incendiului o reprezintă efectul termic produs de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, peste care au fost depozitate lemne de foc.

Prin observarea la timp a incendiului, precum şi prin intervenţia promptă a pompierilor din cadrul Staţiei Negreşti-Oaş s-a reuşit localizarea şi lichidarea incendiului în scurt timp, împiedicând propagarea acestuia  la casa de locuit şi la celelalte anexe. Valoarea pierderilor materiale este de aproximativ 55 000 lei, iar valoarea bunurilor salvate de aproximativ 400 000 lei.

Intervenţia s-a încheiat la ora 00.55 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.