Ultima actualizare: azi, 10:17
DRM
Locale

Peste 600 de pachete pentru copii, distribuite de Clinica Sfântul Anton

Clinica Sf. AntonClinica Sfântul Anton din Satu Mare a împărțit peste 600 de pachete copiilor din județul Satu Mare, în cursul anului 2014.

Clinica oferă servicii medicale tuturor locuitorilor acestui județ, iar managerul clinicii Sfântul Anton, dr. Cosmin Rațiu, ajută necondiționat și este alături de copiii mai puțin norocoși din Satu Mare. Făcând un scurt bilanț al anului 2014, cadourile și ajutoarele clinicii Sf. Anton au ajuns în localităţile Hrip, Poiana Codrului, Iojib, Culciu Mare, Baba Novac, Bătarci, Comlăușa, Mădăras. Totodată, acesta a sponsorizat și diverse concursuri sportive organizate în județul Satu Mare, clinica încurajând o viață sănătoasă.  

Pachetele oferite au conținut dulciuri și alimente, valoarea unuia fiind de 25 de lei. În total s-au distribuit 628 de pachete către copiii din județul Satu Mare.

Clinica Sfântul Anton din Satu Mare va continua acțiunile caritabile”, a declarat consilierul municipal dr. Cosmin Rațiu.

6 comentarii

 1. adina Răspunde

  Macar asta da si la altii din muntele care il are.

 2. satmarean.... Răspunde

  Sant foarte multi oameni buni,generosi si cu suflet mare la SM. Printre ei, si dl.doctor Ratiu face o activitate caritabila laudabila prin clinica “Sf.Anton”!
  Dincolo de politica exista oameni care sufera, exista copii care asteapta de la oamenii mari Fapte Bune…Exista si organizatii minunate- Caritas, Hans Lindner,Steaua,Asezamantul Maicii Domnului,Ajutorul Maltez si multe altele, inclusiv partide politice de toate culorile, organizatii de femei extrem de active ale partidelor politice care fac mult BINE si nu trebuie sa ne supere ca fac bine comunitatii satmarene! Trebuie sa le apreciem staruinta si faptele lor generose, indiferent din ce partid provin !
  Felicitari, deci, dlui dr.Ratiu ca se implica cu tot sufletul sa faca BINE copiilor necajiti satmareni ! 628 de pachete a 25 de lei …Nu e rau!…Bravo! Continuati aceasta activitate minunata de-a ajuta si a face BINE si in 2015 , dle dr.Ratiu!…
  Sunteti un model frumos pt oamenii de afaceri satmareni care trebuie si pot sa va urmeze exemplul daca doresc sa fie respectati si sa aiba succes !…

 3. cetateanul neturmentat Răspunde

  Mai satmarean pupincurist dar de unde stii tu cat a costat un pachet? Ai luat si tu unul?
  Si apoi, pozele sunt cam dubase. In 17 decembrie copiii sunt in maneca scurta si in pantaloni scurti?

  • satmarean.... Răspunde

   Mai, dragutule “cetatean turmentat” de la 21:25 – de unde stiu cat a “costat un pachet “?- e simplu, dragutule,pt ca spune textual,citez din articol :”Pachetele oferite au conținut dulciuri și alimente, valoarea unuia fiind de 25 de lei. În total s-au distribuit 628 de pachete către copiii din județul Satu Mare.” Simplu, nu ?! Si te iert pt cel “Pupincurist”urat,pt ca e decembrie si e timpul iertarii si al gandurilor bune,prietenesti!…De ce trebuie sa fii rau, asa, aiurea, gratuit ?!…Apreciez si felicitari pt. ca ai simtul observatiei- ai remarcat ca copiii sunt “in maneca scurta si in pantaloni scurti”,bravo, dar daca citeai articolul realizai ca e un fel de bilant pe intregul an 2014 de Fapte Bune, generoase,din partea dlui dr. Ratiu(desi stiu bine ca a facut mult mai mult decat sa imparta doar 628 de pachete a 25 de lei valoare fiecare !…
   SArbatori fericite, “satmarean turmentat”, carcotas!…

  • Brudascu B Răspunde

   A fost destul de cald ieri….

 4. voinicel Răspunde

  Oare de ce l-am mai impuscat pe Ceausescu, daca lingaii lui au ramas pe pamant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Incendiu în Negrești-Oaș

În cursul nopții de 15 decembrie, la dispeceratul unităţii de pompieri, la  ora 23.56 minute s-a anunţat izbucnirea unu incendiu...

Închide