Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Judoka de la CSM Satu Mare au cucerit 41 de medalii în 2014

Judo2După mai multă vreme judo-ul sătmărean revine în fruntea sportului din județul nostru. În acest an sportivii secției de Judo a CSM Satu Mare au cucerit 41 de medalii naționale și internaționale.

Astfel, judoka de la CSM Satu Mare au un palmares de invidiat cu 22 de medalii naționale (9 medalii de aur; 6 medalii de argint și 7 medalii de bronz), respectiv 19 medalii internaționale (10 medalii de aur; o medalie de argint și 8 medalii de bronz).

Tot în acest an, în premieră, CSM Satu Mare a avut echipă de judo în Divizia A unde a reușit o performanță remarcabilă clasându-se pe locul III.

În continuare vă prezentăm lista cu cei mai bine clasați judoka din cadrul CSM Satu Mare:

1.Marian Halas 2.Cristian Bodîrlău 3.LorandSamel 4.Remus Lazea 5. Eduard Nicolaescu 6. Cristian Sereș 7. Amado Lazea 8.Ovidiu Pop 9.Vasile Fușle 10.Florin Fușle. Antrenori: Marian Halas și Vasile Fușle. Cinci dintre sportivii Secției de Judo a CSM se regăsesc și în primii zece sportivi ai județului Satu Mare.

Secția de Judo mai cuprinde și două grupe de copii care se arată a fi de perspectivă și începând din ianuarie 2015 se mai formează o grupă de copii cu vârsta cu prinsă între 7 și 9 ani.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.