Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Licitație pentru vânzarea de terenuri la Luna Șes. Prețurile au fost reduse la 25 euro/mp

descărcareConsiliul Local al orașului Negrești-Oaș a stabilit în ultima ședință reducerea prețului de pornire a licitației pentru terenurile de la Luna Șes destinate persoanelor juridice, de la 30 euro/ mp la 25 euro/ mp.  Reducerea prețului vine după ce la cele trei licitații organizate în acest an nu s-a prezentat niciun cumpărător.

Ca urmare, Primăria orașului Negrești-Oaș a stabilit o nouă dată a licitației deschise cu strigare pentru vânzarea unui număr de 17 loturi de terenuri în cea mai bună zonă a stațiunii turistice Luna Șes. Licitația va avea loc în data de 29 decembrie 2014, la ora 11:00, la sediul Primăriei Orașului Negrești-Oaș. 

Aceste terenuri sunt destinate exclusiv persoanelor juridice care doresc să construiască spații de cazare (pensiuni agroturistice, hoteluri, moteluri) sau restaurante.

Terenurile sunt situate în zona cuprinsă între schitul mănăstiresc Luna Șes și baza pârtiei de schi, de-a lungul drumului de acces. Loturile au fiecare câte 20-30 ari, prețul de pornire a licitației fiind de 2.500 de euro/ ar.

Primarul Aurelia Fedorca speră ca după scăderea prețului să crească interesul investitorilor.

”Sper ca după reducerea prețului să crească interesul investitorilor pentru aceste terenuri. De asemenea,  faptul că am primit de la Guvern 6.747.000 lei pentru continuarea lucrărilor la pârtia de schi de la Stațiunea Luna Șes ar trebui să fie un semnal bun pentru potențialii investitori”, a precizat primarul Aurelia Fedorca.

Condițiile de desfășurare a licitației sunt cele prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației și Caietul de sarcini, documente care pot fi achiziționate contra sumei de 200 lei de la sediul Primăriei Negrești-Oaș, situat pe strada Victoriei nr. 95-97, de la Serviciul proiecte și achiziții publice. Informații suplimentare se pot solicita la numerele de telefon 0261.854.845 int.113 sau 105. Persoana de contact: Keresztszegi Niculina – șef serviciu proiecte și achiziții, telefon 0740.084.412; Grigoraș Ioan Radu – secretar, telefon 0745.357.373

Proiectul stațiunii Luna Șes prevede finalizarea pârtiei de schi, iar în paralel atragerea de fonduri și demararea unor investiții pentru amenajarea de spații destinate unor sporturi care pot fi practicate în toate sezoanele.

Sursa: Primăria Negrești Oaș

Un comentariu

  1. osan Răspunde

    Nu se vinde terenul pentru că oamenii nu mai cred că acolo va fi o pîrtie. De atîția ani doar minciuni. Sa faceti pîrtia și apoi om mai vedea….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.