Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Mandate de arest pentru certezanii acuzați de defrișări ilegale

furt_material_lemnosCele cinci persoane reținute în dosarul privind tăierile ilegale de arbori de pe raza comunei Certeze au primit mandate de arest în data de 15.12.2014, în urma judecării recursului declarat de către procurorul de caz, la Tribunalul Satu Mare.

Ca urmare, s-a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pentru o perioada de 30 de zile, până la 13.01.2015 pentru: C. Vasile-senior, C. Ana, ambii din Certeze, și H. Mircea Aurel din Negrești Oas, iar în sarcina celorlalți doi, respectiv C. Vasile – junior și M.Ioan s-a menținut măsura arestului la domiciliu dispusă de prima instanță la data 09.12.2014.

În cursul zilei de 08.12.2014, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au reținut 5 persoane în dosarul privind tăierile ilegale de arbori de pe raza comunei Certeze, aceștia fiind angajații unei societăți comerciale din Certeze. După audierea suspecților din dosar, au fost emise cinci ordonanțe de reținere pentru 24 de ore față de inculpații: C. Vasile-senior de 55 ani, C. Ana de 50 ani, administratorul societății, C. Vasile – junior de 27 ani, toți din  com. Certeze, H.  Aurel, de 45 ani din Negresti Oas și M. Ioan de 30 ani din Huta Certeze .

Susnumiții au fost introduși în arestul I.P.J. Satu Mare, iar în cursul zilei de 09.12.2014 vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.