Ultima actualizare: ieri, 20:11
Locale

Material lemnos furat din cantonul silvic Bolda

furt_material_lemnosPolițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beltiug  au acţionat ieri, 9 decembrie, pe linia sustragerii de material lemons, ocazie cu care a fost confiscată cantitatea de 8 mc lemn din specia cer şi gorun.

În apropierea localităţii Stâna, au fost oprite de către polițiști, două autoutilitare, una  marca Mercedes, condusă de către un bărbat de 38 de ani, şi una marca Ford, condusă de un bărbat de 44 de ani, ambii din Satu Mare, care transportau material lemnos având aviz de însoţire întocmit în data de 09.12.2014. În urma verificării documentelor s-a stabilit că materialul lemnos existent în autoutilitare nu corespunde  din punct de vedere cantitativ şi al speciilor cu cel specificat în avizele de însoţire.

 Din cercetările efectuate a rezultat faptul că materialul lemons a fost cumpărat de către cei doi conducători auto, cu suma de 700 de lei, pentru fiecare autoutilitară, de la I. Sergiu,  de 24 ani, din Stâna, care l-a tăiat şi sustras fără drept din cantonul silvic Bolda.

Tânărul de 24 ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Percheziții la traficanții de țigări. 40 de persoane vor fi audiate

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism -  Biroul Teritorial Maramureș, împreună cu ofiţeri de poliţie...

Închide