Ultima actualizare: azi, 06:57
Locale

Spectacolul “Fii tu Moş Crăciun” va marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități la Satu Mare

pozaCentrul de Excelenţă ”Excelnet” din cadrul Asociaţiei Handicapaţilor Fizic Satu Mare organizează astăzi, 10.12.2014, începând cu ora 16:00, spectacolul “Fii tu Moş Crăciun”, eveniment realizat pentru persoanele cu dizabilităţi din judeţul Satu Mare cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi şi a Sărbătorilor de Iarnă.

Este al doilea an consecutiv când angajaţii Centrului de Excelenţă “Excelnet” Satu Mare doresc ca prin evenimente de acest gen să contribuie la formarea unor relaţii interumane deschise dialogului şi comunicării, la conştientizarea apartenenţei la societate a membrilor organizaţiei, sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezulta din integrarea persoanelor cu dizabilităţi în viaţa socială, economică şi culturală. Totodată se doreşte promovarea înţelegerii problemelor legate de handicap şi mobilizarea susţinerii demnităţii si drepturilor persoanelor cu dizabilităţi.

La eveniment vor participa peste 180 de persoane, membrii ai Asociaţiei Handicapaţilor Fizic Satu Mare, Asociaţiei Nevăzătorilor Satu Mare,  Asociaţiei Surzilor din Satu Mare, Asociaţia Werdnig Hoffman Carei, aparţinători şi reprezentanţi ai instituţilor publice din domeniul social.

Invitaţi speciali:

–              Elevii Şcolii de Arte Satu Mare sub conducerea domnului Mircea Deac;

–              Diousi Rafael şiTalla Alexia de la Loga Dance School;

–              AnsmblulCununiţa Satu Mare sub îndrumarea doamnei  Carmen Sas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Material lemnos furat din cantonul silvic Bolda

Polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beltiug  au acţionat ieri, 9 decembrie, pe linia sustragerii de material lemons, ocazie cu care...

Închide