Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Moş Nicolae a sosit cu daruri pentru toți copiii din Negreşti-Oaş

Mos Nicolae 2014 Negresti Oas Moș Nicolae a sosit, sâmbătă, 6 decembrie, cu tolba plină de daruri pentru miile de copii din Negreşti-Oaş, aducând cu el un spectacol extraordinar al găştii Zurli, dar şi atmosfera de sărbătoare, prin aprinderea iluminatului ornamental.

Circa 2000 de copii însoțiți de părinți sau bunici s-au adunat încă de la ora 14.30 în centrul orașului pentru a bucura de spectacolul oferit de Gașca Zurli, coordonată de Mirela Retegan. După ce au cântat și au dansat, copiii au făcut cunoștință cu Moș Nicolae, care a urcat pe scenă și i-a rugat să treacă pe la camera cu daruri lângă bradul împodobit în sediul Primăriei Negreşti Oaş, de unde și-au primit fiecare cadoul. Unii bucuroși nevoie mare la vederea Moșului, iar cei mai mici puțin speriați, toți au mulțumit în final pentru darurile oferite de Moșul Primăriei.

După ce au primit darurile, copiii s-au distrat cu Mister Nicu, iar în final, cum s-a lăsat seara, s-au bucurat de aprinderea luminilor pe brad.

Primarul Aurelia Fedorca i-a mulţumit Moşului pentru că a trecut pe la copiii din Negreşti – Oaş şi i-a felicitat pe cei mici pentru că au fost cuminţi în acest an. Apoi, drept semn de recunoştinţă, primarul Fedorca le-a făcut un cadou celor mici: aprinderea iluminatului de sărbători.

Toţi copiii, părinţii şi bunicii au aplaudat intens atunci când peste Negreşti Oaş s-a aşternut spiritul sărbătorilor de iarnă.

Moșul nu a uitat de copiii bolnavi

După ce a oferit cadouri miilor de copii care au participat la spectacol, Moșul și-a tras puțin sufletul și a trecut și pe la copiii bolnavi, internați la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș.

Moșul a smuls de la micuții bolnavi priviri pline de uimire și lacrimi de fericire. Cei mai mari, au promis să fie cuminți și anul viitor, cei mai mici nu au reușit să spună decât ”Mulțumesc, Moșu!”.

 iluminat Negresti Oas 2014

Sursa: Primăria Negreşti Oaş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.