Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Moșul Nord-Vest TV a făcut fericiți sute de copii (FOTO)

mos nord vest tv (44)Moșul Nord-Vest TV a ajuns în această seară la Satu Mare, după ce în ultimele două zile a vizitat copiii din Carei, Tășnad și Negrești Oaș.

Așa cum îi stă bine Moșului, acesta a ajuns în sala Casei de Cultură a Sindicatelor cu o tolbă plină de cadouri dar și cu ajutoare pe măsură. Minnie și Mickey, personaje  dragi celor mici, l-au întâmpinat pe moș, care a coborât spre scenă din sală, spre încântarea copiilor. Râsete fericite de copii, zeci de flash-uri de blitz au izbucnit când moșul se oprea să mângâie obrazul vreunui băiețel sau săruta obrajii vreunei fetițe. Pe scenă, moșul s-a așezat în jilțul lui de lângă brad, iar moderatorul spectacolului, Victor Constantinovici, a cerut sprijinul ajutoarelor de moș pentru dăruirea cadourilor.

Ca în fiecare an, moșul Nord-Vest TV a avut ajutoare de nădejde care au dăruit peste 400 de cadouri copiilor entuziasmați de spectacolului oferit de Nord-Vest TV. Eugeniu Avram, Adrian Ștef, Mircea Govor, Radu Roca, Cosmin Rațiu, Mircea Muncean, Laura Bota, Claudiu Mondici, Clinica Vitreum, Clinica Sf. Anton, Clinica Gynoprax, Mircea Dobra, Vlad Florentin sunt doar câteva ajutoare amintite din această seară.

Iar dacă ajutoarele împărțeau cadouri, cei mici se așezau pe genunchii moșului poate pentru a-i spune o poezie sau poate vreun secret, sau o dorință arzătoare. Dar  acest lucru numai moșul îl știe și cu siguranță va face el ceva pentru a aduce speranțele în sufletele copiilor.

La finalul spectacolului, Clinica Sf. Anton a oferit cadou un frigider, care a fost câștigat prin tombolă de Holdea Adriana.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.