Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

PLR Satu Mare a împărțit cei 100 de brazi

PLR, brazi (21)Membrii PLR Satu Mare împreună cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, au împărțit astăzi cei 100 de brazi sătmărenilor.

Acțiunea de distribuire a brazilor s-a desfășurat lângă statuia lui I.C. Brătianu din P-ța Libertății, iar sătmărenii doritori au avut la dispoziție cinci zile pentru a se înscrie pe listă.

Adrian Ștef a afirmat că bradul este simbolul sărbătorilor de iarnă și spiritul Crăciunului trebuie să fie în casele tuturor sătmărenilor. În acest sens, PLR a venit în sprijinul sătmărenilor și a dăruit acest simbol familiilor mai nevoiașe din Satu Mare. 

12 comentarii

 1. lokli Răspunde

  Cerem demisia lui COICA COSTEL DOREL.

 2. Magda Pop Răspunde

  Bravo PLR.Sunteti niste oameni cu suflet mare.

 3. tudor Răspunde

  PLR NU EXISTĂ legea TRASEIȘTILOR a fost declarată neconstituțională: Așa că ăștia sînt NIMENI!!!!Domnule PREFECT cînd cereți destituirea lor din toate funcțiile? Sau și dvs încălcați legile???

  • Fapte nu vorbe Răspunde

   Acesti “NIMENI” iti demonstreaza prin fapte concrete, ca fac si vor face pentru satmareni mult mai mult decat esti tu in stare sa-i vorbesti de rau!

 4. bai todore Răspunde

  bai tudor, copil debil – vezi ca-ti sare acul si repeti ca boul aceeasi placa indiferent de subiectul propus. tudom?

 5. Ghita Răspunde

  Si uite cum Adisor cel cu trei facultati se folosește de consiliul județean si direcția Silvică pentru 100de brazi. Uita in poza funcționarii publici gen nelu ardelean, denisa caraian si Sandu de la aeroport 🙂

  • Rusineeeee Ghituca Răspunde

   Mai Ghituca, urla prostia in tine si tot nu bagi de seama! Decat sa pierzi vremea scriind tot felul de porcarii, mai bine ti-ai da silinta sa faci o fapta buna: ajuta un om sarac, un copil amarat, sau macar un biet caine! Cu oameni ca tine, nu vom ajunge departe!

 6. un votant inselat Răspunde

  DA brighi o primit brad?? sau ia primeste brad in fiecare seara???

  • Votantul turmentat Răspunde

   Da tu oare ce primesti in fiecare seara? mai bine sa-i intrebam pe Otto si Helmut 🙂

 7. cetateanul neturmentat Răspunde

  De Craciun, cei mai acri si mai depresivi oameni sunt aia care nu au primit niciodata un cadou si nici nu vor sa ofere vreunul cuiva.
  Sunt niste psihopati care se refuleaza prin comentarii. Vai de viata lor!

 8. Terminator Răspunde

  Mai Ghita, esti un tembel cu diploma, in primul rand persoanele enumerate de tine nu sunt functionari public si chiar daca ar fi aratane si noua ce lege ii interzice functionarului public sa primesca un brad? Dar avand in vedere ca te-a pus Pompeo Dormeo sa comentezi zilnic ca daca nu iti taie leafa zilnica de 12 lei, a trebuit sa postezi si tu ceva, intelegem! Poate era mai interesant daca ne-ai fi prezentat amanunte din complicitatea la crima a lui Pompeo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prefectul cere soluții la problemele proiectului de apă-canal

La iniţiativa prefectului judeţului, dr. Eugeniu Avram, marţi, 16 decembrie 2014, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a...

Închide