Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

Judeţul Satu Mare se înfrăţeşte cu judeţul Szabolcs-Szatmar-Bereg

sedinta Consiliul Judetean (25)Consilierii judeţeni sătmăreni s-au întrunit astăzi în ultima şedinţă ordinară din acest an, adoptând mai multe hotărâri. Printre acestea se numără aprobarea contului de execuţie a bugetului judeţului şi instituţiilor subordonate, rectificarea bugetului judeţean, repartizarea către primării a unor sume.

De asemenea, Consiliul Judeţean a aprobat mărirea sprijinul acordat echipei Olimpia. Consilierii au cerut unele explicaţii de la preşedintele clubului, Dan Băbuţ, aleşii nefiind de acord cu numărul mare de jucători străini de la echipă, în condiţiile în care ideea echipei era de a forma noi talente locale în fotbal. Băbuţ a explicat că fotbaliştii originari din Satu Mare nu erau suficienţi pentru Liga a II-a şi că de la anul vor fi jucători crescuţi aici care vor evolua la echipa mare. Potrivit acestuia, la Olimpia sunt în prezent 360 de copii în 11 echipe, iar la echipa mare 80% din sătmăreni, după ce unora le-au expirat contractele.

Un alt proiect a vizat aprobarea “Înţelegerii de cooperare între Judeţul Satu Mare şi Judeţul Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria”. Preşedintele Adrian Ştef a explicat că de fapt acest proiect reprezintă  înfrăţirea celor două judeţe. Prin această înfrăţire se intenţionează întărirea relaţiilor dintre cele două comunităţi şi implementarea unor proiecte comune.

sedinta Consiliul Judetean (36)

Şedinţa s-a încheiat cu urările de Crăciun adresate sătmărenilor de către liderii politici.

4 comentarii

 1. vlad Răspunde

  uitativa la GOVORICA ce fata de om speriat are cred ca isi puna in fiecae zi alllllarma sa sune la ora 6 , sefuuuuuuuu,, vine DNA ai puso

 2. piedone Răspunde

  Ca să facă economie o să fie încătușați deodată Stef cu Govor, cătușele au chiar două inele…

  • Bai piedone Răspunde

   Si creierul tau are doi neuroni, unul atrofiat si altul in curs de disparitie!

  • Terminator Răspunde

   Bai copilas, vad ca postezi la fiecare articol, bineinteles mereu cu alt pseudonim (ca noi suntem prosti si nu observam) nu conteaza ce subiect e in articol tu tot acelasi text il folosesti! Esti de o prostie rara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
PLR Satu Mare a împărțit cei 100 de brazi

Membrii PLR Satu Mare împreună cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, au împărțit astăzi cei 100 de brazi sătmărenilor. Acțiunea...

Închide