Ultima actualizare: ieri, 21:00
Locale

Spectacolul caritabil ”Poveste de Crăciun” a adus peste 300 de cadouri copiilor instituționalizați

Miculas Radio Transilvania (12)Radio Transilvania şi Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare a organizat a X-a ediţie a campaniei “Poveste de Crăciun”, prin spectacolul caritabil ”Poveste de Crăciun”, care s-a desfășurat astăzi, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Peste 330 de copii aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare au participat la acest spectacol, micuții asistând la spectacolul ”Vine moșul!”, așteptând personajul mult îndrăgit ce a adus daruri pentru fiecare.

Fiecare copil prezent la spectacol a avut parte de un cadou cu jucării și dulciuri, moșul având ajutoare de nădejde din partea copiilor, părinților și a cadrelor didactice de la grădinița Dumbrava Minunată, grupa Bună Dimineața și a sponsorilor Eugenia Sabou, director executiv al Casei de Pensii Satu Mare, Galant SRL, Diasim Style, Pufulete, Nicovid, Unicarm, VIP Taxi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Concert de muzică ușoară „Amintiri muzicale” cu prima generație a Castelanilor

Direcția de Cultură, Sport și Turism a Municipiului Carei și Centrul Cultural Carei vă invită la concertul de muzică ușoară...

Închide