Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Mici colindători la Liceul de Arte Aurel Popp

colidatoriOdată cu vacanța de iarnă, spiritul sărbătorilor plutește în aer. Tradiția românească spune că Nașterea Domnului trebuie vestită din casă în casă.

Liceul de Arte „Aurel Popp” a fost vizitat astăzi, 18.12.2014, de un grup de colindători de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7. Grupa mijlocie B, însoțită de educatoarele Berta Cristina și Borodei Raluca, dar și de un grup de părinți, a pornit pentru prima dată la colindat. Au adus cu ei voie bună și multă emoție. Elevii liceului i-au așteptat cu nerăbdare și au pregătit și ei colinde, atât în limba română, cât și în limba maghiară. Ca o gazdă pregătită pentru colindători, directorul Pop Cristian Radu i-a întâmpinat pe micii colindători cu un moment dulce. 

Această acțiune face parte din parteneriatul cu titlul „Trup și suflet de român” încheiat între cele două instituții. Urmează alte două întâlniri în martie și în aprilie. Scopul proiectului este de a-i familiariza pe copii cu tradițiile și obiceiurile noastre în preajma acestor sărbători. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.