Ultima actualizare: azi, 14:51
Locale

Bal caritabil, concurs de bogracs şi Ziua Florilor, pentru îmbunătăţirea imaginii Spitalului Judeţean

Erica Venemozer, Paula Mare (5)Prefectul Eugeniu Avram a convocat astăzi conducerile instituţiilor din domeniul sănătăţii pentru a-şi prezenta proiectele pe acest an, dar şi problemele cu care se confruntă. Rând pe rând, managerii spitalelor şi-au expus problemele şi planurile, toate subliniind că se confruntă cu o lipsă de personal şi că ar avea nevoie de fonduri suplimentare pentru modernizări şi aparatură medicală.

Managerul Spitalului Judeţean, Erica Venemozer, a spus că pe termen scurt se au în vedere mai multe investiţii, precum modernizarea etajului întâi și refacerea hidroizolaţiei secţiei de terapie intensivă deoarece deja se scurge apa în interior şi este “o vale a plângerii”. Planurile pe termen lung prevăd investiţii din fonduri europene şi se întind pe doi sau trei ani ani, precum eficientizarea termică a Spitalului Nou, deschiderea unui centru de tratament balneoclimateric la Tăşnad similar celui de la Felix, achiziţionarea de aparatură de specialitate dar şi ridicarea unei noi clădiri în curtea Spitalului Nou.

Totodată, Erica Venemozer şi-a propus şi schimbarea imaginii instituţiei prin organizearea unor manifestări care să şi aducă venituri instituţiei. Astfel, ea doreşte organizarea unui bal caritabil, invită firmele să facă donaţii pentru spital, doreşte organizarea unei zile a florilor, când angajaţii să planteze flori în curtea spitalului pe care să le îngrijească pe parcursul anului, sau organizarea concursului “Cel mai bun bogracs”, iar fondurile obţinute din vânzarea mâncării urmând să ajungă în spital. O altă acţiune este “Cel mai frumos brad”, întrecere între secţiile spitalului.

După ce managerii spitalelor şi-au expus problemele, şefa Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Georgeta Pop, le-a atras atenţia să se concentreze mai mult pe stocurile de medicamente, astfel încât pacienţii să nu fie nevoiţi să vină cu medicamente de acasă.  

10 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Mai bine ar plăti datoriile la furnizori doamna manager.

 2. mort copt Răspunde

  Ce idioată bogracs ai trebuie nu a făcut nimic decât datorii de când a venit.

 3. blonda Răspunde

  Gresit este singura din cati au fost la conducerea spitalului care a plătit toate datoriile acumulate de-a rândul anilor, spitalul e la zero cu datoriile.

  • Ciudatel Răspunde

   Gresit! Nu le-a platit ea! Au fost platite de guvernul Ponta in perioada campaniei, pentru a mai aduna niste voturi!

  • boby Răspunde

   Gresit ! la dvs., deja sUnt alte datorii facute, NU E PE ZERO !

 4. Eu Răspunde

  Un concurs de cioplit bustul lui Stef si Mirciulica nu organizează doamna? :)))

 5. zmeu Răspunde

  Ce glumite răsuflate ai măi “eu”. Așa se întâmplă când ești un…necioplit”!
  Ce ușor e să dai mărunt din tastatură si să faci spirite ieftine!

 6. satmarean Răspunde

  Foarte tare directoarea la Urgente stai zece ore pana crapi și dacă ai o problema mai grava pleci în Cluj sau Ungaria dar menajera face bogracs.

 7. marius Răspunde

  Daca vrei sa mori te internezi la spitalele din Satu Mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Jandarmii sătmăreni au avut peste 4.000 de misiuni în 2014

Jandarmii sătmăreni au fost angrenați în peste 4.000 de misiuni în cursul anului 2014 și au constatat 247 fapte de...

Închide