Ultima actualizare: ieri, 19:28
Locale

Emilia Enătescu, noul președinte al femeilor liberale Satu Mare

emilia enatescuOrganizația de Femei PNL Satu Mare are începând de sâmbătă, 10 ianuarie, un nou birou politic județean. Noua structură a Organizației Femeilor Liberale, sub conducerea Emiliei Enătescu – președinte al organizației județene, a fost aleasă în cadrul unei ședințe la care au participat co-președintele PNL Satu Mare și președintele OFL de la nivel național, deputat Lucia Varga (Bihor).

Noile membre ale conducerii OFL Satu Mare au fost desemnate în noile funcții în cadrul unui proces mai amplu ce ține de fuziunea PNL și PDL, sub acoperișul noului mare Partid Național Liberal. Statutul noului partid prevede desemnarea și validarea conducerii la nivelul tuturor organizațiilor interne pentru a se respecta paritatea între cele două partide, care s-au contopit: PNL și PDL.

La nivel național toate deciziile ce țin de noua etapă de creare a marelui PNL, inclusiv ședința de la Satu Mare, vor fi validate într-o serie de ședințe ale organismelor de conducere naționale ce vor avea loc în 31 ianuarie – 1 februarie.

PNL a câștigat alegerile prezidențiale și a intrat într-o epocă nouă. Este o perioadă în care ne organizăm pentru a câștiga și alegerile locale și parlamentare, dar și pentru a prelua guvernarea, foarte posibil chiar mai devreme de 2016. Avem nevoie de un partid și structuri puternice, care să ne ofere o selecție cât mai bună de oameni pentru toate posturile administrației centrale și locale. Organizația de Femei a PNL trebuie să propulseze cât mai mulți membri din rândul său, să vină cu propuneri solide pentru conducerea județului și chiar și pentru administrația centrală de la București. Cred în noua echipă de la Satu Mare a PNL de la toate nivelurile. Vechiul PNL, forțat evident și de împrejurările din primăvară s-a înnoit aproape complet; probabil și colegii de la PDL vor urma același drum iar apoi vom fi pregătiți 100% să abordăm alegerile și guvernarea de pe poziții puternice“, a declarat copreședintele PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară.

Tot în cadrul ședinței acesta a mai susținut că PNL Satu Mare s-a înnoit aproape complet și pregătesc soluții pentru guvernare. 

12 comentarii

 1. OctAv Răspunde

  Felicitari! Merita aceasta functie caci chiar crede in valorile liberale!

 2. SATMAREAN Răspunde

  Felicitari noii conduceri a OFL Satu Mare! Mult succes!

 3. Grieb Csaba Francisc Răspunde

  Felicitari! Mult success!

 4. ileana Răspunde

  No, în sfârșit, am înțeles mișcarea familiei Enatescu. Fetita trebuia să ajungă lidera la femei. Amu să vedem ce a face, că bătrânul are deja necazuri cu legea, cu ceva rețete. Muuult succes. Sau succesuri?

  • Moartea domnului Lazarescu Răspunde

   Anca ai grija ce-ti doresti ca succesele se intampla!Oglinda sparta aduce sapte ani ghinion dar daca o spargi cu parul aduce zece, oglinda retrovizoare si mai mult.

 5. Ciprian Szabo Răspunde

  Calitățile necesare acestei functii le ai…deci,îți doresc multă baftă,sănătate şi putere de muncă! Mult success!

 6. noi Răspunde

  Femeie modesta , competenta , harnica , Bravo , felicitari, meriti, Succes! Imi doresc sa aduni in jurul tau competenta! PUNCT SI DE LA CAPAT!

 7. Bogdan Tarta Răspunde

  Felicutari. Mult succes in continuare

 8. penibiliceanu Răspunde

  se inoieste peneleul cu oameni vechi. tare.

 9. Pupila,dolarii si academicienii Răspunde

  Cum nea Virgil se simtea din ce in ce mai singur prin prezidiu ,iar daca dorea sa o comita de un Bar Mitzvah nu prea avea personal suficient in kibutz ,a parcat-o si pe Emilia in peisaj cu rol de tapet decorativ 3D.In cazul in care va fi intrebat daca asta nu e nepotism sadea, desigur ca are si un raspuns pe masura “e nepotism academic,deci e kosher.”
  Despre competenta pupilei academice se spune ca nici nu termina bine o barfa ca fugea modest si cu mare harnicie sa barfeasca barfa.Speram ca nea Virgil sa populeze cat mai grabnic septelu organizatiei de partid,profund vatamat si decimat de o inima zburdalnica,pentru a avea madam pesedinte cu cine barfii competent si cu mare harnicie.Mazal Tov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.