Ultima actualizare: azi, 17:17
Locale

Hoți prinși de polițiști după ce au furat din mai multe locuințe

furturi din locuinte, Negresti OasMiercuri, 21.01. 2015, polițiștii din Viile Satu Mare  împreună cu polițiștii din Păulești  au identificat, pe raza localității  Hrip, în urma activităților specifice desfășurate, 2 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt din locuință.

Kalman P., de 29 de ani și un minor în vârstă de 16 ani, care în cursul lunii decembrie ar fi comis 3 infracțiuni de furt, iar în cursul lunii curente ar mai fi comis o infracțiune de furt. Cei 2 pătrundeau fără drept în locuințe situate pe raza localității Viile Satu Mare, de unde sustrăgeau  obiecte electrice, electrocasnice și bunuri alimentare. Prejudiciul cauzat în aceste situații este de aproximativ 5000 lei și a fost recuperat  în proporție de 70 %.  

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cele două persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Bărbat lovit pe trecerea de pietoni de un neamț

Polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit ieri  la un eveniment rutier produs pe raza municipiului Satu Mare. La fața locului s-a...

Închide