Ultima actualizare: azi, 18:37
Locale

Manifestări de Ziua Culturii Naționale la Satu Mare

cultura traditionalaConsiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Asociația Culturală “Sătmărenii” organizează miercuri, 14 ianuarie 2015, cu ocazia Zilei Culturii Naționale o serie de evenimente.

Manifestările se vor desfășura la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale. Printre evenimente, începând cu ora 14:00, va avea loc și un Simpozion intitulat, “Cultură-Identitate-Globalizare”, susținut de prof.dr.George Achim.

De asemenea, în data de 15 ianuarie, ora 13:00, la Grupul Școlar Tășnad, Felician Pop își va lansa Cartea Turn desfrunzit, urmată de o dezbatere, “Între carte și calculator”. 

Sursa: Centrul de Creație Satu Mare 

6 comentarii

 1. catalin Răspunde

  iarasi felician pop? iarasi centrul de creatie? iarasi stef? iarasi robert laszlo? alte personaje pentru “sacrificat” nu sunt in judetul satu mare? doar astia doi intelectuali?

 2. romanul Răspunde

  Cine te oprește Catalin, sa faci si tu ceva, ca sa vadă sătmărenii cat ești de intelectual. Fa ceva concret, nu tot bârfi ca o baba proasta. Hai, sa te vedem!

 3. ctitor Răspunde

  Baietii de la Centru … culturalo popo… , cum sati cu Curtea de conturi?

 4. cititor Răspunde

  Doamne, ca neagra mai e invidia incompetenților ticalosi care nu au făcut nimic bun in viața lor!
  Ce ai ” ctitorit” in viata ta, mai amarăratule?

 5. robocop Răspunde

  Macar Centrul de Creatie face ceva pentru dezvoltarea culturii judetului, nu ca voi consuma fara folos oxigenul din judet si produc matreata, atat ca de altceva nu sunteti in stare !
  A da, analfabetior, invatati sa scrieti corect!

 6. Somesanul Răspunde

  durerea postacilor? atunci cand vad pe cineva ca lucreaza si face lucruri de impact.
  voi postacilor ce faceti? – stati si comentati intr-un anonimat, chiar dureros (voua). nicio problema. fiecare primeste ceea ce merita. aveti grija sa nu va imbolnaviti in timp ce tot degrinati oamenii care fac ceva pentru judetul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.