Ultima actualizare: azi, 19:27
Locale

O sută de paturi electrice, donate spitalelor din județ

images (9)O sută de paturi electrice vor fi donate sistemului de sănătate al județul Satu Mare de către o fundație româno – germană. Anuțul a fost făcut astăzi, de către președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, după o întâlnire cu președintele fundației ”Prieteni şi susţinători ai proiectelor sociale în Tăşnad/România”, Werner Kessler.

Potrivit lui Adrian Ștef, la întâlnire s-a discutat continuarea parteneriatului între județ și fundație, precum și despre faptul că fundația va dona în perioada următoare un număr de 100 de paturi electrice pentru sistemul de sănătate și aparatură medicală pe care nu o mai folosesc medicii în spitalele din Germania, şi care sunt în stare bună și funcționabile.

De asemenea, a mai precizat că acestă donație este un mare ajutor, iar fondurile care ar fi fost destinate acestei achiziții vor fi folosite pentru a continua reabilitarea spitalelor.

În altă ordine de idei, Adrian Ștef, a mai declarat că  împreună cu Werner Kessler au discutat despre un proiect comun prin care să se realizeze un centru de zi pentru tineri în localitatea Tășnad  și care va fi sponsorizat de fundația româno – germană. Consiliul Județean va contribui la acest proiect cu o clădire din patrimoniul județului.

 

Un comentariu

  1. Cornel Dragobete Răspunde

    unii lucreaza si papagalii se lauda!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.