Ultima actualizare: azi, 10:14

Sport

Olimpia Satu Mare confirmă interesul pentru dinamovistul Lemac

denis-lemacOlimpia Satu Mare este în căutarea unui atacant pentru obţinerea unui loc de play-off în returul seriei a 2-a a Diviziei B. Antrenorul formaţiei galben-albastre a recunoscut că are nevoie de un vârf la echipă, mai ales în condiţiile în care în această iarnă echipa s-a despărţiei de golgeterul ei din acest campionat, Alexandru Boştină.

Dacă mijocul şi apărarea au părut destul de solide şi în turul campionatului, atacul este punctul nevralgic al echipei în ultimele sezoane. Echipa are un joc legat, a pus probleme oricărui adversar din aceeaşi divizie anul trecut, dar îi lipseşte luciditatea la finalizare. Din păcate, atacanţii din lot nu dau deocamdată randamentul necesar, aşă că Olimpia este nevoită să se orienteze spre piaţa transferurilor.

“Sunt mulţumit de lot, în general. Încă aştept întăriri, mai ales un vârf. Avem trei piste pe care le urmărim, dar încă nu este nimic concret. Unul dintre  atacanţi este Denis Lemac, de la Dinamo”, a declarat antrenorul Tiberiu Csik la finalul partidei amicale disputate sâmbătă de Olimpia, cu FC Baia Mare.

Surse din jurul clubului informează că este vorba despre un împrumut pe şase luni, dar conducătorii ar dori ca la vară să înceapă negocierile pentru un transfer definitiv. Acesta a revenit în vară la Dinamo, după ce fusese împumutat un an la Olimpia.

Pentru Dinamo 2, Lemac a jucat 18 meciuri și a marcat 4 goluri. În sezonul 2013/2014, a marcat 6 goluri pentru Olimpia, multe din ele fiind decisive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.