Ultima actualizare: azi, 20:30
Locale

Primăria Satu Mare vrea Sală Polivalentă și bazin de înot pe strada Vulturului

sedinta Consiliul Local (11)Sala Polivalentă și bazinul de înot s-au aflat astăzi din nou în atenția consilierilor municipali. Conducerea Primăriei a identificat un  teren situat în zona străzii Vulturului, în apropierea Stadionului UNIO, pe care să se poată construi o sală polivalentă și un bazin de înot.

Terenul identificat este în domeniul public al statului român și se află în administrarea Ministerului Apărării Naționale, consilierii aprobând în ședința de Consiliu Local proiectul privind intenţia de a solicita Guvernului transferul în domeniul public al municipiului Satu Mare a unei suprafețe de 22.913 mp din totalul de 339 198 mp. Obținerea terenul este necesară pentru a se continua demersuri în vederea obţinerii finanţării pentru cele două obiective.

Tot în cadrul ședinței, consilierii locali au aprobat asigurarea fondurilor din bugetul local privind modernizarea străzilor Digului și Diana din municipiul Satu Mare, lucrări de modernizare care figurează în Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea totală pentru modernizarea străzii Digului este de 2,13 milioane, are 541 metri, cofinanțarea locală fiind de 84.000 lei, iar pentru strada Diana valoarea totală este de 4,4 milioane lei, cofinanțarea locală este de 166.210 lei, pentru o lungime de 1,1 km. Durata de realizare pentru ambele străzi este de 12 luni.

Consilierii locali PNL Adrian Albu și Valeriu Bancea au atras atenția executivului dar și consilierilor locali ca pe viitor să se considere prioritare și modernizarea străzilor cu trafic industrial din Satu Mare, cum ar fi strada Depozitelor și Careiului, care se află într-o stare ”absolut deplorabilă”.

9 comentarii

 1. adi Răspunde

  Dar emienenta administrativo-cheala unde este,acest individ crede ca mai poate mintii oamenii ,dupa 3 ani de mandat a distrus orasul nu il mai votam pe Coica ne minte fara sa clipeasca.
  DEMISIA COICA NU VREM SA FIM MINTITI.

 2. Scafandru Răspunde

  Am costum de baie., unde este bazinul.? Super tare.!!

 3. satmarean Răspunde

  Da’ asta cand au mai inventat-o? Nu pe maidanul de peste rau de primarie trebuia sa fie sala polivalenta?

 4. pintea ioan Răspunde

  Da ordinar mincinos este acest oltean

 5. Berky Răspunde

  Senzational!!!

  S-a gasit solutia pentru a spala tiganii din zona UNIO!

  Le face Consiliul piscina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.