Ultima actualizare: azi, 17:06
DRM
Locale

Se caută culegători de mazăre. Cazare în rulote sau corturi!

cules de mazareAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare aduce la cunostinta persoanelor interesate de a lucra in spatiul european ca in Danemarca se cauta 50 de lucratori in agricultura la culesul de mazare.

Se va munci intr-o comunitate internationala, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Lucratorii au ocazia de a-si dezvolta alte abilitati pe langa culesul mazarei, unii lucratori pot fi ambalatori, soferi de autobuz/tractor tamplari sau supervizori.

Conditiile impuse sunt: varsta minima 18 ani, munca fizica grea,indiferent de clima, cunosterea limbii engleze la nivel mediu; salariul este in jur de 0,6 euro/kg+ 12,5% bani de concediu.

Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

Cazarea se face in rulote cu dormitoare sau in corturi. Taxa de cazare pe lucrator/zi este intre 5-8 euro, in functie de tipul cazarii ales de lucrator. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Perioada de lucru este intre 20 mai-10 septembrie 2015. Programul de lucru este de 6 zile/saptamana, in medie 30-40 ore de lucru pe saptamana.

Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa la adresa de email: [email protected]

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 13 februarie 2015.

Preselectia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator.Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face in timp util de consilierul EURES Botosani.

Selectia va avea loc in ultima saptamana a lunii februarie, la Botosani.Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei  vor fi trimise numai persoanelor invitate.Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Sursa: AJOFM Satu Mare

Un comentariu

  1. Edwin Răspunde

    nu se merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
ITM Satu Mare se comasează cu AJPIS

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Satu Mare vor fi...

Închide