Ultima actualizare: ieri, 20:16
Locale

Zilele Stomatologiei, prima manifestare științifică medicală la Satu Mare

Cosmin Ratiu (9)Zilele Stomatologiei Sătmărene se vor desfășura timp de trei zile la Satu Mare, începând cu data de 29 ianuarie, în incinta localului Poesis. Evenimentul va fi marcat cu un simpozion la care vor participa doi profesori renumiți în medicina stomatologică, profesorul Alexandru Bucur, șeful catedrei de Chirurgie buco-maximo-facială din București și profesorul Emanuel Bratu, șeful catedrei de implantologie din Timișoara.

Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor Dentiști Satu Mare și se află la a șasea ediție. În calitate de co-organizator, dr. Cosmin Rațiu a declarat că pe parcursul acestor trei zile, în cadrul simpozionului  vor fi abordate sesiuni de comunicare pe implantologie, chirurgie dento-alveolară, protetică, endodonție și terapie estetică. De asemenea, participanții vor lua parte la cursuri practice și teoretice.

La acest simpozion intitulat ”Refuncționalizarea aparatului dento-maxilar în conceptele anului 2015” și-au anunțat prezența peste 180 de medici stomatologi din Satu Mare și alți peste 100 de medici din județele învecinate precum și lectori din Cluj, București și Timișoara.

 

Un comentariu

  1. adriana Răspunde

    Felicitari tuturor,foarte bine ca in oras sunt asenenea evenimente care au impact national.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.