Ultima actualizare: azi, 08:47

Gastro

Salată de paste umplute

salata de paste umpluteIngrediente

1 pachet de paste scoica
cca 1 kg salata verde
cca 50 gr busuioc proaspat tocat
cca 300 gr carne de pui fiarta si taiata in bucati mai mari
200 gr rosii taiate in bucati marisoare
170 gr castravete taiat mai mare
putin salam italian sau de care aveti (maruntit)
70 gr vinegretta

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge-le, clateste-le si scurge-le inca o data. Pune restul de ingrediente intr-un bol si omogenizeaza. Umple fiecare pasta cu cate o lingura sau jumatate de lingura de mix, pune totul pe un platou, acopera si baga in frigider pentru 2 ore. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.