Ultima actualizare: azi, 15:42
Locale

Adrian Ștef, prezent la ședința Comitetului Regiunilor din cadrul ALDE

Alaturi de presedintele COR al grupului ALDE - Verkerk BasÎn perioada 4-5 februarie, preşedintele Consiliul Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, participă la şedinţa de Comitet a Regiunilor (CoR) din cadrul grupului Alianței Liberalilor și Democraticilor din Europa (ALDE) – liberalii europeni.

În cadrul şedinţei statele membre au depus listele cu membrii propuși pentru mandatul Comitetului Regiunilor pe perioada 2015-2020, aceste liste urmând a fi aprobate de către Consiliu.

Astăzi, 5 februarie 2015, are loc ședința Grupului Extraordinar al ALDE – liberalii europeni – CoR, la sediul Parlamentului European de la Bruxelles, în cadrul căreia se vor aproba minutele din cadrul şedinţei CoR din data de 3 decembrie 2014 şi se vor stabili priorităţile şi obiectivele ALDE– liberalii europeni – CoR pe perioada 2015-2020.

În cadrul aceleeaşi şedinţe a foat ales noul preşedinte şi membrii Comitetului Regiunilor pe următorii cinci ani. Noul preşedinte al CoR-ALDE a fost ales Verkerk Bas iar secretarul general al CoR-ALDE este Sean O’Curneen.

Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Municipale PLR,  este singurul membru PLR din România care face parte din grupul ALDE – liberalii europeni  – CoR, restul membrilor fiind socialişti europeni sau fac parte din grupul popularilor europeni.

14 comentarii

 1. Pnm Răspunde

  Fain…Acum sa-i explicam , sa-i scriem dlui Verkerek Bas, cu cine a dat mana.
  Mai ales ca este singurul…

 2. liberal Răspunde

  Nu e clar? A dat mâna cu un liberal adevărat, nu cu unul care a trădat liberalismul de la Bruxelles până la București, gen trădătorii lui Iohannis!

 3. cristipop Răspunde

  io zic ca omul asat i nebunnnnn, baaaaaaa nesimtitule fa centura tu cu cumnatul tau , baaaaaaaa nesimtitule fa podulllllllllllllllllllllll baaaaaaaaaa

 4. cricrizatu Răspunde

  Calmante pentru Cristi Pop! Sau o cămașă de forță. La alegere!

 5. lup ocrotit Răspunde

  Cei doi cumnati stef adrian si penalul ovi silaghi au uitat de centura??dar de pod?niste hotomani sa le fie rusine pntr minciunile repetate,ca mare dreptate sre cristi pop

 6. Somesanul Răspunde

  Si când o sa fie gata podul si centura, ce veți mai comenta?

 7. koltzosu Răspunde

  Ești jalnic postacule! Dacă mai scrii comentarii de astea subțirele, nu o să te mai ” ocrotească ” nimeni și din “lup” vei ajunge iară, ceea ce ai fost toată viața: o jigodie nenorocită!

 8. lup ocrotit Răspunde

  cind o sa fie gata podul draga koltosu ma atunc de pe el,da pina atunci ieftineala ce est ciocu mic,

 9. Apollodor Răspunde

  Dacă ai vreun gram de sânge în instalație, atunci dă-ți numele real și telefonul, ca să te pot anunța in ziua aia și să te arunci de pe pod. Vreau sa filmez totul!

 10. Brontozaur Răspunde

  Un nesatul care nu face nimic decat sa umble dupa …. Sper sa te vad distrus, stefulet!

 11. bronto pronto Răspunde

  Iată că a ieșit brontozaurul din muzeu ca sa behăie! Trist măi animal dispărut, trist de tot! Numai oasele-s de tine! Și acelea de plastic!

 12. Curierulstefanal Răspunde

  Fiind din categoria celor ce am acordat importanta stirilor locale difuzate de Portalsm, am constatat in ultima vreme nenumarate nereguli, lucru reflectat in articole , insa si in comentarii. Se observa o preocupare de asezare a acestei prese online la dispozitia Consiliului Judetean. De asemenea, in comentarii am observat de mai multe ori afirmatia ca X detine date de identificare a emitentului, lucru inadmisibil si ilegal, aceste date putand fi oferite, la cerere, doar unor institutii ce au atributii in acest sens si nu unor prieteni. Cei care veti comenta, daca tineti la discretie, puteti avea surpriza de a afla ca datele personale ale calculatorului dumneavoastra au ajuns pe mana unor indivizi fara scrupule care vor atenta la identitatea dumneavoastra. Din punctul meu de vedere, Portalsm s-a decredibilizat si nu merita sa-I mai acordam importanta de odinioara, ajungand in stare jalnica, reflectata inclusiv de comentarii.

 13. Curierulstefanal Răspunde

  Pupincuristii lui Stef sunt la datorie. Ii aduc omagii conducatorului iubit,il ridica in slavi, cultivand cultul personalitatii, in publicatie platita din bani publici, in Curierul Satmarean, iar in cosuletul cu vipere isi lasa veninul asupra postacilor de pe PortalSM, care indraznesc sa aiba o opinie critica la adresa idolului lor. E mizerabil ceea ce faceti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prefectul cere o colaborare mai bună între DSVSA și APIA

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit joi, 5 februarie 2015, cu directorii şi şefii de servicii din...

Închide