Ultima actualizare: azi, 22:20
Locale

Un nou cutremur la Satu Mare

cutremur satu mareUn nou cutremur a avut loc azi noapte în județul Satu Mare. Potrivit datelor Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs la ora 04:11:41 în apropierea localității Halmeu, a avut o magnitudine de 2 grade pe scara Richter și a avut loc la o adâncime de 7 km.

Alte două cutremure au mai avut loc recent în județ. Primul a fost cu magnitudinea 2,5 a avut loc în 26 noiembrie. Seismul s-a produs la o adâncime de 10 kilometri, la ora 12:49, în apropierea localităţii Turulung.

Epicentrul cutremurului a fost localizat la o distanță de 24 kilometri de Vinogradov, 24 kilometri de Csengersima, 25 kilometri de Satu Mare și 31 kilometri de Negrești-Oaș.

Cel de-al doilea s-a produs în 13 ianuarie 2015, a fost localizat manual la coordonatele lat. 47.9715,  lon. 22.9938, pe raza comunei Halmeu. Acesta a avut o magnitudine de 2.1 grade şi s-a produs la o adâncime de 5 km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Adrian Ștef, prezent la ședința Comitetului Regiunilor din cadrul ALDE

În perioada 4-5 februarie, preşedintele Consiliul Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, participă la şedinţa de Comitet a Regiunilor (CoR) din...

Închide