Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Alina Gorghiu, Mihaela Tatu și dr. Cristian Andrei vin la Satu Mare pentru a promova… FEMEIA

promovam femeiaFemeia secolului XXI este în atenția doctorului Cristian Andrei și a Mihaelei Tatu, care vin la Satu Mare pe 5 martie, la ora 18:30, la restaurantul Esedra, pentru o întâlnire cu iubitorii de socializare, psihologie și dezvoltare personală.

Femeia secolului XXI este caracterizată prin feminitate, inteligență și frumusețe. Femeia lider este un fenomen al secolului XXI. Unii spun că femeia este cea mai avantajată ființă de pe Terra, doar pentru simplul fapt că reprezintă sexul frumos. Poziția femeii în societate s-a schimbat de-a lungul timpului, reprezentantele sexului frumos având astăzi roluri importante în cercetare, medicină, literatură, până la funcții înalte în organizații și chiar stat. Inegalitatea și războiul între sexe vor fi dezbătute pe larg de dr. psihiatru Cristian Andrei, considerat drept unul dintre cei mai apreciaţi psihoterapeuţi din România și Mihaela Tatu, o bine cunoscută realizatoare și moderatoare de emisiuni de televiziune.

Evenimentul ”Promovăm femeia” este susținut de Organizația Femeilor Liberale Satu Mare și este dedicat tuturor femeilor. La invitația celor doi copreședinți ai organizației de femei, Ileana Blidar și Emilia Enătescu, au confirmat prezența la eveniment deputatul Alina Gorghiu, copreședintele PNL și deputatul de Țara Oașului, Andreea Paul.

Și pentru că reprezentatele sexului frumos sunt iubitoare de artă, evenimentul va fi presărat cu mici momente artistice de balet, pictură, fotografie, dans și prezentare de modă.

Intrarea este liberă!

 

8 comentarii

 1. andreea Răspunde

  foarte buna ideea, felicit organizatia PNL Satu Mare pentru acest eveniment

 2. Alina Răspunde

  Multumesc de invitatie , este o initiativa ff buna a organizatiei de femei de la pnl .

 3. Denisa Răspunde

  Ff interesant , in sfarsit face cineva cv si pentru femeile din satu mare , multumesc !

 4. Gyuri Răspunde

  In sfarsit se promoveaza valorile feminine,slava Domnului ca avem destule in orasul nostru.Multumim PNL

 5. Nico Răspunde

  O sa particip cu drag , Multumesc PNL Satu Mare .

 6. vasile Răspunde

  De admirat ideea, felicitari Pnl Satu Mare

 7. Beatrix Răspunde

  O idee geniala 🙂 , probabil o sa particip …

 8. Robert Răspunde

  Un eveniment pentru femei in Satu Mare ?? , o idee promitatoare, Felicitari Organizatiei de Femei PNL pentru organizare 😉 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Aparatură de două milioane de euro, adusă la Spitalul Judeţean

 Managerul Spitalului Judeţean Satu Mare, Erica Venemozer, a anunţat astăzi în şedinţa Consiliului Judeţean că se află în plină desfăşurare...

Închide