Ultima actualizare: azi, 12:39
DRM
Locale

Bărbat dispărut din Satu Mare, înecat în râul Cibin (Sibiu)

 images (5)Un bărbat din Satu Mare, care fusese dat dispărut de familie, a murit în data de 17 februarie, la spitalul din Sibiu. Acesta a fost găsit de un bărbat după ce a căzut sau s-a aruncat în râul Cibin.

Salvatorul nu a stat pe gânduri și, după ce a sunat la 112 să anunțe pericolul în care se află omul, l-a scos din apă și i-a acordat acestuia primul ajutor, înainte de a ajunge pompierii.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat ajutor medical, apoi l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe. A rezistat timp de o noapte, apoi, din cauza faptului că inima lui a avut de suferit în urma hipotermiei, a făcut infarct. Nu a mai putut fi resuscitat şi medicii s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul plecase în dimineaţa de 15 februarie din Adăpostul de Noapte, iar în 17 februarie, seara, a fost găsit în Cibin. Actele lui au fost găsite abandonate la Azilul de Noapte.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum a murit bărbatul.

Sursa: www.tribuna.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Nouă medalii pentru karateka de la CSM Satu Mare, la Cupa „Napoca Junior”

După succesul obținut la primul concurs din acest an (luna trecută la Florești), karateka de la CSM Satu Mare, conduși...

Închide