Ultima actualizare: ieri, 22:48

 

Locale

Călugăru le-a reamintit şefilor de instituţii să nu fie corupţi

stelian calugaru dga satu mare (4)Şeful Direcţiei General Anticorupţie Satu Mare, Stelian Călugăru, le-a făcut astăzi şefilor de instituţii din judeţ o prezentare despre consecinţele luării de mită şi traficului de influenţă.

În cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural, Călugăru a făcut o informare privind infracțiunile de corupție din noul cod penal, Strategia națională anticorupție pentru perioada 2012-2015 şi a prezentat “Protecția avertizorului de integritate”.

Acesta nu a făcut referire la niciun caz, nu a dat niciun exemplu, referindu-se doar la legislaţie.

În timpul întâlnirii, prefectul Eugeniu Avram le-a mai solicita şefilor de instituţii să ia măsuri pentru diminuarea birocraţiei din instituţiile pe care le conduc, prezentându-le doar cadrul general legislativ.

12 comentarii

 1. Nemeth Răspunde

  Apa de ploaie domnu Calugaru sint plin de denuturi la nivel de judet iar hoti rid in fata denuntatoilor ,la fel ca la MEDIESU AURIT au fost puse nenumarate denunturi din partea cetatenilor pentru furturile de terenuri care au fost si inca persista a fi si ce sa intimplat cei care au furat sa destrabaleaza in masini si vile luxoase iar bieti cetateni au ramas cu degetele un gura fara terenuri,drumuri ,apa ,capele facute pe miliarde de lei si receptionete neterminate ,, ce folos de denunturi oameni vor sa vada si fapte nu numai vorbe frumoase televizate

 2. unul din lumea cea mare Răspunde

  d-nul Calugaru, fapte nu vorbe!

 3. satmarean 2015 Răspunde

  D-le calugar,indemnati ca sefii institutiilor sa nu fie corupti? Apoi dvs. stiti ceva? Informati-ne si pe noi ,,pacatosii,, . Satu Mare da impresia ca este cel mai curat judet. Aici inafara de Pintea de la APIA,unde Biroul Teritorial Oradea ,stim din presa ,si-a facut treaba,altceva nimica! Se pune intrebarea:este lipsa de profesionalism,se musamalizeaza,nu se doreste,toate la un loc? Noi oamenii de rand cunoastem nenumarate cazuri,multe au fost sesizate,presa centrala(asta de aici nu este presa)a sesizat nenumarate cazuri. Activitate f.f slaba! Va dau unele indicii: licitatii,executare lucrari,paduri,retrocedari,primarii,fonduri europene,spagi,conflicte de interes etc! Exista si la noi sunt sigur!

 4. satmarean Răspunde

  BLABLABLA ce ati facut la CALINESTI unde chiar si conturile primariei sint blocate sesizari peste tot,,activitate zeroo la SATU MARE fura baieti in liniste

 5. VASILE Răspunde

  Asa se face si la noi cineva ca lucreaza doar prin presa ca in rest omul de rind ramine si fara casa de grija astora

 6. ardelean Răspunde

  Domnu Calugaru, ia mai deschideti ochii prin jur, nu va concentrati in timpul serviciului doar pe recuperarea rotilor de Audi si returnarea hainelor imprumutate de cucoana dumneavoastra de la Inedit si Vip!!!

 7. satmarean Răspunde

  d-nul Calugaru,acest aspect ati prezentat si in institutia pe care o conduceti.

 8. popa pdostu Răspunde

  Sasule nu mai arunca otravă ca te au prins cu măța n sac(800 mii euro)si ti ai gasit sa si iei cuvantul tu cel mai corupt dintre toti.La puscarie cu tine.

 9. CRISTI Răspunde

  acest om vorbeste de moralitate si coruptie cred ca ,cu el ar trebui sa se sparga buba in SATU MARE

 10. guru Răspunde

  sasu este cel mai penal dintr toti prezenti , si el a luat cuvintul ?? a furat aproape 800.000.euro , asteptam sa-l vedem in PUSCARIE , asta merita hotii rominiei la PUSCARIE CU SASULICA CRISTINICA

 11. piedone in egipt Răspunde

  ma sasule ma hotule ma curvarule evazionistule , maaaa familia ta i mindra de tine , ca vecinii nu prea ordinar hot ce esti

 12. florica Răspunde

  ce mutra de alcolist si BORFAS ar acest individ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.