Ultima actualizare: ieri, 18:04
Locale

Grevă de avertisment la Primăria Satu Mare

primaria_satu_mare_347_20070316120648_11Sindicatul Mintia al salariaţilor din cadrul unităţilor subordonate Consiliului Local Satu Mare, în calitate de membru al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie, se raliază acţiunii de protest – Grevă de Avertisment desfăşurată în data de 20 februarie 2015 între orele 10.00-10.30.

Prin urmare în acest interval orar Primăria Municipiului Satu Mare, Direcţia Impozite şi Taxe Locale Satu Mare, Serviciul Public Comunitar Local Evidenţa Populaţiei şi Serviciul Public Ajutor Social vor opri activitatea, atât cea internă cât şi cea cu publicul.

Sindicatul Mintia își cere scuze tuturor cetăţenilor pentru eventualele neplăceri cauzate prin această acţiune extremă la care au fost obligaţi să recurgă.

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (F.N.S.A.) organizează, în data de 20.02.2015, în intervalul orar 10:00-10:30, greva de avertisment cu întreruperea programului în instituţiile din admistraţia publică locală (primării şi consilii judeţene) ca urmare a faptului că niciuna dintre solicitările făcute nu au fost soluţionate în mod favorabil de către Guvernul României. Aceste revendicări minimale fac referire la:

1. Reglementarea şi liberalizarea acordării începând cu anul 2015 a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toţi salariaţii din administraţia publică locală, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituţii realizează şi sunt finanţate parţial şi din venituri proprii.

 2. Creşteri salariale şi pentru salariaţii din administraţia publică locală din România sau aplicarea, începând cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.

Sursa: Sindicatul Mintia

 

9 comentarii

 1. cetatean Răspunde

  Sa va fie rusine ordinarilor ce salarii are Drimuş si cu Juristu sef?180 milioane?rusine.

 2. rodion cami Răspunde

  rusine nerusinatilor care scritsz ce nu shtitz, ca nu e mai chiar asa, asa sa stiti ca e

  • Unu' Răspunde

   Puiuc, mai intai, mergi mata inapoi la scoala si invata a scrie, apoi comenteaza pe forum, dar nu in timpul programului legal de lucru, OK?!!?

 3. attila23 Răspunde

  apoi ce greva vreti mai oameni buni bine ca oameni de la drexalmaiermoare de lucru si lucreaza pt salari de 400 de lei si voi face greva cu salari de 1000 de euro sa va fie de rusine

 4. mary Răspunde

  Cu asemenea primar care isi bate joc de banii nostri cheltuindu-i pri America ,China ,Nisa , Germania si alte locatii scumpe am ajuns rusinea Romaniei.
  Mizerie,frauda,hotie ,minciuna ,superficialitate -administratia Coica.

 5. Unu' Răspunde

  Ai ceva informatii care sa-ti sustina afirmatiile?
  Daca lucrezi in administratie, poate stii mai multe ca noi si ne dai si noua ceva informatii din interior!!!

 6. alava Răspunde

  mancatorii de fistic fac greva, cand Ramsesul satmarului e in China.

 7. un pletos Răspunde

  vred demisia lui COICA , atit vrem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.