Ultima actualizare: ieri, 21:52

Locale

Consilierii au votat bugetul municipiului Satu Mare

consiliul local (37)Consilierii locali au votat astăzi, în unanimitate, bugetul municipiului Satu Mare pe anul 2015. Deşi se anunţase o şedinţă aprinsă, după ce consilierii UDMR au criticat public varianta propusă de primărie, o bună parte a aspectelor semnalate au fost clarificate, astfel că bugetul a fost votat în unanimitate.

În cadrul şedinţei condusă de consilierul UDMR Magyar Lorand, colegul său Maskulik Csaba, a remarcat faptul că executivul a ţinut cont de unele dintre propunerile lor, astfel că actorii Teatrului de Nord au asigurate salariile până la finalul anului. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Clubul Sportiv Municipal, care are asigurate salariile pentru doar primele şase luni ale anului.

Tot consilierul Maskulik Csaba a cerut Primăriei să înlocuiască măcar plasa protectoare de la hotelul Dacia, dacă tot nu se poate face nimic altceva. El a cerut explicaţii de la Comisia care trebuie să inventarieze situaţia clădirilor istorice din oraş.

consiliul local (20)După discuţii, bugetul a fost votat în unanimitate, la nivelul sumei de 259.819.521 lei, din care 197.007.000 lei pentru secţiunea de funcţionare şi 62.812.521 lei pentru secţiunea de dezvoltare.

Viceprimarul Radu Roca a explicat că se pune un accent pe scrierea de proiecte europene pentru următoarea strategie, astfel că suma alocată pentru studii de fezabilitate a fost majorată de la 733.000 de lei la 2.309.000 lei pentru acest an.

Bugetul detaliat poate fi consultat aici:

http://www.satu-mare.ro/proiectehcl/sedinta-extraordinara-din-data-de-12-02-2015-proiect-de-hotarare-nr-1

9 comentarii

 1. hunul attila Răspunde

  da marele conducator la municipiului CHELU oltean si mincinos unde este IN AMERICA, doamne ce ne-o prostit olteanul asta sa-l votam……

 2. catalin Răspunde

  bine ca primarul este plecat 18 zile in delegatie pe banii satmarenilor! hai sa facem protest deja este penibil ce se intampla in municipiul satu mare, din delegatie in delegatie, dar pana cand?

 3. adisor Răspunde

  Nu se mai poate tolera o astfel de atitudine,Coica isi bate joc de noi speram sa fie arestat cat mai curand acest om este un infractor prin tot ceea ce face.Orasul este distru si macinat de toti excrocii .DEMISIA COICA

 4. vai Răspunde

  Foartr bine ca a plecat coica in america pe banii satmarenilor asts merita fraierii care au pus stampila pe olteanul chel si cu neme costelus bravo coica distruge satmsrul complet

 5. papa frantu Răspunde

  Este neaparat nevoie de hn primar Udmr pentru ca mai sunt vreo doua licee propietatea statului care trebuie renovate si retrocedate.

 6. tudi Răspunde

  COICA trebuie schinjuit,arestat,molestat,deportat pentru ca a demonstrat ca un primar poate sa faca treaba in acest oras in care nu s a intamplat nimic in ultimii 20 de ani.

 7. florjxa Răspunde

  Cel mai bun primar.Coica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.