Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Parchetul Satu Mare după 3 luni de la crima actriței: Intensificăm eforturile!

crima Gabriela Dorgai (47)Cazul cu privire la moartea actriței sătmărene, Gabriela Dorgai,  a fost discutat astăzi în cadrul unei conferințe de prezentare a bilanțului pe anul 2014, a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Potrivit prim-procurorului Marinela Pop, în anchetă apar tot timpul date noi și au fost audiate foarte multe persoane însă niciun ADN nu a corespuns cu cel al criminalului. Ancheta procurorilor este susținută de IGPR cu materiale și noi piste.

În acest caz au fost audiate foarte multe persoane în calitate de martor, dar eu nu pot să intru în detalii. Știți foarte bine că sunt acele prevederi din codul de procedură penală care mie îmi interzic să zic ce anume vom face. Dar, vă rog să mă credeți că desfășurăm în continuare activități în acest caz. Intensificăm eforturile”, a spus Marinele Pop.

Referitor la zvonurile lansate cum că criminalul ar fi fost urmărit de Poliția Locală prin camerele de luat vederi amplasate în oraș, prim-procurorul Marinela Pop nu a dorit să comenteze spunând că s-au valorificat toate imaginile din  arhiva Poliției Locale.

Tot ce s-a putut folosi din imaginile suprinse de camerele de luat vederi s-au valorificat. Nu știu ce susține Poliția Locală, că l-ar fi văzut pe criminal intrând în magazinul Unicarm”, a mai declarat Marinela Pop.

Până în acest moment criminalul actriței Gabriela Dorgai nu a fost prins, dar nu există încă date concrete că acesta ar fi un criminal în serie.

Actrița Teatrului de Nord Satu Mare, Gabriela Dorgai, a fost ucisă în seara de 9 noiembrie 2014, trupul acesteia fiind găsit pe malul Someșului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.