Ultima actualizare: azi, 22:06

Locale

Europarlamentarul Emilian Pavel laudă TSD Satu Mare

conferinta PSD Satu Mare (1)Europarlamentarul social democrat Emilian Pavel a avut astăzi doar cuvinte de laudă la adresa TSD Satu Mare, organizaţie condusă de Raul Băbţan, afirmând că aceasta este una cu care PSD se poate mândri.

Anul trecut am fost la un eveniment frumos la Satu Mare, când colegul meu Raul a înmânat peste 1.000 de carnete de partid tinerilor. Ne-a demonstrat că organizaţia de tineret de aici funcţionează foarte bine şi de aceea am hotărât să venim în sprijinul acestei organizaţii şi să le mulţumim practic pentru efortul depus în campania electorală de atunci şi nu numai. Este o organizaţie care are activităţi bune. Deşi acum mulţi ani, când am început eu politica, nu prea se vorbea de organizaţia de tineret din Satu Mare, astăzi ne putem mândri cu ea”, a declarat Emilian Pavel.

De asemenea, şi preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, s-a declarat mândru de tineretul social democrat.

Avem o echipă foarte bună la nivelului judeţului Satu Mare. Eu sunt mândru de ei. Întotdeauna m-am bazat pe tineri, ei îşi dau seama că eu sunt cel care i-a sprijinit cel mai mult, de aceea şi vreau să continuu această politică de întinerire a organizaţiei judeţene. Ţin foarte mult la acest lucru pentru că şi în campaniile electorale ei au fost cei care m-au sprijinit  în mod special. Normal că şi organizaţia judeţeană a PSD Satu Mare se numără printre cele mai apreciate organizaţii din ţară. Chiar dacă aici avem dezavantajul cu etnia, 42% reprezintă etnicii maghiari şi germani, dar la partidele româneşti suntem şi vom fi întotdeauna  pe primul loc“, a spus Govor.

El i-a felicitat pe tineri pentru că fac politică în ciuda faptului că astăzi acest lucru “este periculos”.

3 comentarii

  1. Cozmanca Răspunde

    Citeam articolul si ma gandeam ca poate l-ati citat si pe Baptan ca ar fi zis ceva… dar se pare ca nu (oricum inafara de scurte onomatopee nu poate zice nimic).

  2. Ghituca Răspunde

    cine-s astia ? ce au facut ei ?

  3. telefonul fara fir Răspunde

    alooooooooooo, MIRCEA , de unde ai adus tiganul asta?? noi nu avem destui??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.