Ultima actualizare: azi, 17:38

Locale

Festival de muzică și dansuri populare, de Dragobete

festival de muzica populara, Scoala de Arte (15)Festivalul de muzică și dansuri populare intitulat „Cântă și încântă de Dragobete”, organizat de către Școala de Arte Satu Mare a avut loc astăzi în incinta Centrului Multicultural G.M. Zamfirescu. În prezența unui numeros public sătmărean tinerele talente ale Sătmarului, soliști și dansatori de la Baia Mare au impresionat cu vocile și dansurile lor populare.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către directorul Școlii de Artă Satu Mare, Mircea Deac care a declarat că acest eveniment a fost organizat cu ocazia sărbătorii dragostei la români ”Dragobetele”, încheind discursul ”noi iubim și cântăm românește”.

Spectacolul a fost susținut de ansamblul vocal-instrumental „Doina Codrului” al Școlii de Arte Satu Mare și invitații de la Baia Mare, ansamblul vocal-instrumental și dansuri populare al Școlii de Arte „Liviu Borlan”.

De asemenea, a încântat publicul cu cântece, interpretul de muzică populară, Petrică Mureșan, acesta fiind invitat special la festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.