Ultima actualizare: azi, 17:31
Locale

A fost stabilită conducerea noului PNL Satu Mare

pnl satu mareCei doi copreşedinţi ai PNL Satu Mare, Romeo Nicoară şi Petre Mureşan, alături de consilierii locali Cosmin Raţiu şi Adrian Albu au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, componenţa Comitetului Judeţean Executiv al noului PNL, ei anunţând că armonizarea decurge foarte bine şi că noua formaţiune porneşte la drum “cu toate pânzele sus”.

Ieri a avut loc şedinţa de constituire a Comitetului Judeţean Executiv, conform Deciziei nr. 1 a Consiliului Naţional am avut obligativitatea ca până pe 28 să se constituie acest comitet judeţean executiv. Judeţul Satu Mare este format din 5 colegii, ca atare avem 23 de membri plus ceilalţi membri de drept“, a spus Petre Mureșan.

Pe lângă cei 23 de membri din conducere face parte şi deputatul Andreea Paul, care este membru de drept.

Acest comitet organizează şi conduce întrega activitate a partidului, stabileşte candidaturile pentru funcţiile alese. În termen de o lună trebui constituite și comitetele executive locale.

Acest comitet a fost constituit din ideea de a avea o echipă mai mică, mai flexibilă, care să poată lua decizii săptămânal pentru bunul mers al partidului, desigur decizii pe care le va supune aprobării Biroului Permanent Judeţean”, a declarat deputatul Romeo Nicoară.

Aşa cum spuneau şi colegii, armonizarea merge mai bine decât se aşteaptă cârcotaşii şi răuvoitorii“, a subliniat Petre Mureșan.

Consilierul Cosmin Rațiu a precizat că noul PNL pornește la drum cu oameni noi, curaţi, care promovează principiile de dreapta.

În ambele foste partide sunt oameni de valoare care doresc să promoveze principiile de dreapta. Spre uimirea noastră, uitându-ne spre celelalte judeţe, în Satu Mare nu a fost nici cea mai mică urmă de neînţelegere, din contră, toţi tragem în aceeaşi direcţie. Dorim să promovăm o ideologie de dreapta care să se regăsească în folosul cetăţeanului. Din păcate municipiul şi judeţul nu a fost condus pe perioadă lungă de timp de persoane de dreapta. Noi dorim în 2016 să venim cu noi viziuni şi să avem lideri care să ne ducă în beneficiul cetăţeanului“, a spus Raţiu.

Consilierul Adrian Albu a ţinut să le transmită celor care fac speculaţii şi se preocupă de soarta liberalilor din vechiul PNL că se încearcă luarea deciziilor în consens, iar deciziile rare, precum listele de candidaturi, se iau în biroul judeţean, care este paritar.

De asemenea, a mai fost anunțat faptul că în data de 6 martie va fi prezentă la Satu Mare deputatul Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, care va avea o ședință cu noua conducere a PNL-ului.

Noul Comitet Executiv Judeţean este format din:

1. Petre Mureşan – copreşedinte

2. Romeo Nicoară – copreşedinte

3. Andreea Paul – deputat

4. Sorin Ghilea – secretar general

5. Vasile Berinde

6. Virgul Enătescu

7. Csaba Grieb

8. Dan Zeicu

9. Ileana Blidar

10. Ovidiu Duma

11. Radu Giurcă

12. Ioan Bartok

13. Adrian Cozma

14. Romeo Pop

15. Alexandru Panea

16. Gheorghe Berinde

17. Iosif Roca

18.Ilie Ciuta

19. Ioan Racolţa

20. Adrian Albu

21. Dinu Birtoc

22. Daniel David

23. Zenoviu Bontea

24. Mihai Huzău

Membri supleanţi sunt:

1. Monica Sobius

2. Cristian Soponoş

3. Otto Nagy

4. Silviu Zetea

2 comentarii

  1. viorica Răspunde

    aici va felicit ZETEA pe ultimul loc asa cum e si ca primar o rusine a PNL medieseni acum ar trebui sa vada cita valoare are acest individ chiar si in partidul din care face parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
18 karateka de la CSM Satu Mare, la Cupa Internațională Banzai din Arad

Un număr de 18 karateka de la CSM Satu Mare, însoțiți de antrenorii Mihai Hanga și Florin Curileac,  participă în...

Închide