Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Locale

Incendiu provocat de o țigară, la o casă din Vetiș

pompieri_incendiuDuminică, 01.02.2015, la ora 17.35, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Vetiş, judeţul Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la bucătăria casei şi la acoperiş, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.                                                                                                                                
Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o ţigară aruncată într-o zonă în care erau depozitate materiale combustibile, respectiv hârtie şi cartoane. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars  mobilierul din bucătărie şi construcţia din lemn a acoperişului pe o suprafaţă aproximativă de 15 m2.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.