Ultima actualizare: azi, 16:46
Locale

Mani Gyenes, premiat de Consiliul Județean. Instituția vrea să-i finanțeze următoarea participare la Dakar

Adrian Stef, Emanuel Gyenes, Mircea Govor (32)În cadrul unei festivități de premiere, Emanuel (Mani) Gyenes, sătmăreanul care a reprezentat cu cinste atât județul Satu Mare cât și România la cea mai dură competiție din lume, Dakar, dar și care a câștigat clasa Maraton al Raliului Dakar 2015 a fost premiat astăzi de către președintele CJ, Adrian Ștef, respectiv vicepreședintele Mircea Govor. Din partea conducerii, acesta a primit o diplomă de excelență și un premiu în valoare de 10.000 de lei cu mențiunea că pe viitor o să îl sprijine în totalitate, din punct de vedere financiar, la toate competițiile la care va participa.

Potrivit vicepreședintelui Mircea Govor, Emanuel Gyenes merită o competiție la care participarea să fie finanțată de către Consiliul Județean, urmând a propune consilierilor județeni să aloce o sumă de bani ”ca să nu trebuiască să tot umble cu mâna întinsă, cum se practică în sporturile astea individuale”. Totodată el a menționat că un sportiv de excepție cum este Emanuel Gyenes merită acest lucru, iar nu în ultimul rând a punctat faptul că un mare rol îl are și fostul președinte al CJ, Csehi Arpad, pentru că l-a sprijinit și îl sprijină în continuare prin Autonet.

Eu propun și sper ca și colegii de la Consiliul Județean vor fi de acord să îl sprijinim în mod consistent financiar în așa fel încât să ne reprezinte cu cinste atât județul Satu Mare cât și România”, a declarat Mircea Govor.

Adrian Stef, Emanuel Gyenes, Mircea Govor (11)

În aceeași ordine de idei, Adrian Ștef a declarat că un asemenea sportiv care ne reprezintă și care depune așa mult efort, aducând premii importante județului Satu Mare, merită să fie susținut, iar pentru acest lucru va găsi o modalitate prin care să îl ajute în totalitate financiar, la toate competițiile la care urmează să participe.

În cadrul conferinței, Mani a amintit de momentele dificile ale raliului Dakar din acest an, dar asta nu îl va împiedica să participe și anul viitor la competiția Dakar.

Mani Gyenes vrea să obțină cel de-al 8-lea  titlu de campion național la Enduro și Enduro Cross și să doboare din nou recordul Red Bull Romaniacs, ediția a XII- a, menționând că este singurul pilot din lume care a participat la toate edițiile Red Bull Romaniacs.

Pe lângă cele enumerate, pilotul sătmărean mai are o dorință și anume să participe la Campionatul Mondial de Rally Raid, fapt ce l-ar ajuta să acumuleze mai multă experiență pentru Dakar 2016, iar pentru competiția de la Dakar 2016, Mani a precizat că are nevoie de o motocicletă KTM în valoare de peste 30.000 de euro, pe care speră să o achiziționeze.

La finalul discursului, conducerea Consiliului Județean i-a oferit o diplomă de excelență și un premiu în valoare de 10.000 de lei.

Emanuel Gyenes (1)

10 comentarii

 1. motorist Răspunde

  Mani Gyenes, consiliul nu te-a ajutat cu nimic dar dacă tu ai fost foarte bun și ai cîștigat, hai să se laude și consiliul, adică lăudăroșii șefi Ștef și Govor.

  • Sportiv Răspunde

   Esti cumva din echipa lui coica? Cel care i-a promis sprijin financiar ca apoi sa-i treaga tzeapa? pt ca nu-i mai ajung banii pt deplasari? CJ l-a sustinut si in anii precedenti, deci nu ti-a iesit de data asta. Pt cultura ta redusa: CJ a se citi Consiliul Judetean, nu Cluj :)))) Hai sictir la lins coaie!

 2. Viorel Răspunde

  Nici nu trebuie sa se implice consiliul judetean in sponsorizarea lui Gyenes. Chiar daca ar fi câștigat concursul Județul nu ar fi câștigat nimic din asta. Este un sport individual,si daca el ar fi câștigat marele premiu ar fi donat ceva pentru județul Satu Mare?Va place sa cheltuiți bani publici doar pentru imaginea proprie. Cheltuiți banii populației pentru bunăstarea colectivă nu pentru distracția unui singur om.Sunt firme de profil care ar trebui sa se implice in sponsorizarea lui.

 3. Zyklon_B Răspunde

  @Viorel esti un Prost cu P_mare.

  banii care merg in alcolistii de la Olimpia de unde sunt?

  Viorel , prostule , ia vezi deasupra la VectraRacing ce emblema are Mani pe camasa sau pe echipamentul care il foloseste in competitii ?

  @motorist, esti aproape de Viorel(care e un prost) .

 4. Zyklon_B Răspunde

  @Viorel esti un Prost cu P_mare.

  banii care merg in alcolistii de la Olimpia de unde sunt?

  Viorel , prostule , ia vezi deasupra la VectraRacing ce emblema are Mani pe camasa sau pe echipamentul care il foloseste in competitii ?

  @motorist, esti aproape de Viorel(care e un prost) .

  asta inseamna ca de acum nu mai trebuie sustinut nici un sportiv din SM ? ptr ca e “individual”?

  • Berky Răspunde

   Zyklon, tu esti retard, ma ?

   Unde ai auzit ca un municipiu sa sponsorizeze un sportiv la un sport individual la o competitie internationala ?

   Consiliul Local si Judetean sunt pentru dezvoltarea activitatilor sportive din municipiu si judet sau a echipajelor/echipelor care reprezinta judetul in competitii oficiale.

   Mai citeste, proasta tatii.

   Toti motociclistii sunt sponsorizati de privati.
   TOTI.

 5. sieu Răspunde

  Aici problema principala nu e cine il sponsorizează ci că Ștef și Govor rapid și-au făcut imagine publică pe munca altuia. Gyenes cu munca, Ștef și Govor cu pozele. Jenant!

 6. situ Răspunde

  Daca Stef nu-l premia, peMani, exact aceeași cârcotași ar fi sărit să spună ca nu sunt apreciate valorile Sarmatului! Din fericire, părerea loc nu contează deloc!

 7. Zyklon_B Răspunde

  Berky(ciuri) te bate gramatica si genurile.

  Daca apare emblema pe echipamentul lui inseamna ca este sponsorizat.(doar sponsorii apar pe echipamentul sportivilor)

  Berky prostule , la campionatul de sah mondial cand se merge …cum e ?( nu ca ar fi cazul la noi)

  @situ a spus foarte bine , deocamdata il avem si primeste premiu , este Campion .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.