Ultima actualizare: azi, 21:00
Locale

MeşteşugArt – ediţia a II-a şi Caffe Concert, la District 15

MestesugArt2Joi, 5 februarie, cu începere de la ora 17.00, la invitaţia Asociaţiei Culturale „Poarta de Aur” meşteşugari din Satu Mare şi din Ardeal vor putea fi întâlniţi alături de creaţiile lor în incinta District 15, str. Ştefan cel Mare 15 pentru ca prin discuţii despre creaţie, meşteşuguri şi multe altele, să îşi facă cunoscute pe viu creaţiile unicat precum şi procesul de creaţie, în mod aparte.

Omul lunii februarie: Oana Tarţa, artist textilist-fotograf, creatorul, administratorul şi angajatul Atelierului care poartă numele Studio2.

Creaţiile cu care este prezentă de ani de zile la expoziţiile meşteşugăreşti şi târgurile Asociaţiei Culturale „Poarta de Aur” denotă spiritul vesel şi creativitatea deosebită într-o atmosferă de jovialitate pe care o simţim din plin când suntem în prezenţa Oanei.

Vizitatorii vor avea ocazia să vadă la District 15 atelierul de muncă al Oanei şi vor putea participa la o creaţie comună împreună cu ea: într-o muncă de echipă se va face o pătură deosebită la care fiecare participant poate să îşi adauge propria bucăţică de lume colorată…

Evenimentul „MeşteşugArt în District” doreşte să perpetueze aceste întâlniri care au ca scop târgul şi creaţiile meşteşugăreşti, în prima zi de joi din fiecare lună. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de artă, meşteşuguri sau artă decorativă populară pentru a petrece într-un spaţiu deosebit câteva ore de bună dispoziţie şi creaţie comună.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală „Poarta de Aur” în parteneriat cu District 15 şi Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”.

Duminică, 8 februarie a.c., ora 20.00, la District 15, str. Ştefan cel Mare 15 – Caffe Concert cu Stan Tibor şi Cserey Csaba. Rezervări de locuri: 0755 970 374.

Duo Stan Tibor (pian) şi Cserey Csaba (percuţie) s-a înfiinţat în urmă cu doi ani. Au în repertoriu şlagărele anilor ’40 – ’60 în stil caffe concert spre jazz clasic şi dixie, muzică de teatru, cabaret, blues, buggie, bossa nova, swing, samba, rumba şi multe altele. Sunt cunoscuţi în cluburile sătmărene dar şi în câteva cluburi din Cluj, Târgu Mureş unde sunt invitaţi periodic.

Evenimentul este organizat de: Primăria şi Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” şi District 15.

Caffe concert

Un comentariu

  1. zorro Răspunde

    Acolo se droghează, se tatuează și se urlă, parcă sînt nebuni și sataniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.