Ultima actualizare: azi, 13:00
Locale

Petre Mureşan: Bugetul Judeţului este axat pe brizbrizuri, pe obeliscuri

Petre Muresan 2Co-preşedintele PNL Satu Mare, Petre Mureşan, a criticat astăzi, într-o conferinţă de presă, modul în care a fost întocmit bugetul judeţului Satu Mare, afirmând că este un buget “zero dezvoltare”.

El a explicat că şi la nivel central PNL a adoptat o rezoluţie, aceasta fiind valabilă şi la nivelul judeţului Satu Mare.

Noi am numit această rezoluţie Rezoluţia bugetul anului 2015 – zero dezvoltare. Este valabilă atât pentru bugetul naţional cât şi pentru bugetul judeţului Satu Mare, un buget, după câte am putut constata noi împreună cu consilierii PNL, axat pe brizbrizuri, pe obeliscuri, studii de fezabilitate, fântâni arteziene, cheltuieli curente, care se datorează în mare parte creări de noi locuri de muncă prin umflarea organigramelor instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Judeţean, gen Apaserv, subordonată şi Consiliului Local, Aeroportului, Protecţiei Copilului, Palatul Administrativ SRL“, a afirmat Mureşan.

El şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la noile modificări de întocmire a bugetelor locale, care se face după nevoi şi se stimulează neperformanţa.

S-a făcut o mare nedreptate comunelor care au demonstrat că au eficienţă, majorităţii primarilor, indiferent de culoare politică. Putem spune că administraţia socialistă pedepseşte administraţiile publice performante“, a mai spus Mureşan.

10 comentarii

 1. ambasada Răspunde

  Păi nu toți pot cheltui ca tine, pentru casa personală, o adevărata sfidare de neam prost, la adresa oamenilor simpli? Mergeți oameni buni in zona Păuleștiului, să vedeți cu ce palate personale vă umilește Petre Mureșan!

  • alin Răspunde

   Domnul Adrian va sugerez sa va informati mai bine despre ceea ce a avut dl Petre si inainte de a intra in politica si ar fi foarte bine sa vorbiti doar despre ce sunteti sigur nu ceea ce presupuneti cat despre modul lui de a se comporta si a vorbi nu ar trebui tocmai dumneavoastra sa comentati pentru ca sunteti foarte departe de a fi numit cel putin o persoana educata !!!

 2. biznizmen Răspunde

  ho, ma Petre, mai usurel, doua cuvinte noi dintr-odata??

 3. CRISTI Răspunde

  Acest ipocrit isi vinde colegi de partid daca un primar ii ofera ceva banuti DNA si ANI sa dovedeasca averea cred ca cetateni din sm ar trebui sa trimita un sesizare la ANI sa vina sai verifice averea

 4. Tinel Pop Răspunde

  Puneți mâna pe lucru frustraților ! Lăsați comentariile răutăcioase ! E adevărat ca nu pe toți va duce capul sa faceți si altceva in afara de a tăia frunze la câini pe la instituțiile publice :))

 5. adrian Răspunde

  Uitati la poza acestui imbecil cum se freaca pe miini ca ajunge el la buget ,,ii zimbeste barba dar cine nu il stie in judetul asta ce poama e

 6. Adrian L Răspunde

  Ai aparut din nou in prim plan Petrica? Dar in alti ani unde au mers din bani ? Nu catre palatele tale din Paulesti?!

 7. florin Răspunde

  Domnilor va sugerez sa va informati mai bine despre ceea ce a avut dl Petre si inainte de a intra in politica cat despre modul lui de a se comporta sau a vorbi dumneavoastra nu sunteti tocmai in masura sa il judecati !!! in primul rand ar trebui sa invatati cum sa va exprimati !! multumesc

 8. Adrian Frustratul :)) Răspunde

  Frustrati mai pot fi unii… ! Ar trebui sa va informați înainte sa vorbiți fără de voi ! Cei care sunt mai înstăriți ar trebui sa se ascundă sau sa locuiască in garsoniera doar pentru ca alții nu își permit mai mult ?

 9. un român Răspunde

  Trăim în țara asta și știm exact ce se poate face din muncă cinstită. Nu chiar garsonieră, dar nici un palat uriaș, mai luxos ca ambasada SUA! Din bani cinstiți, domnule Petre Mureșan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
MeşteşugArt – ediţia a II-a şi Caffe Concert, la District 15

Joi, 5 februarie, cu începere de la ora 17.00, la invitaţia Asociaţiei Culturale „Poarta de Aur” meşteşugari din Satu Mare...

Închide