Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Păcălită prin “metoda accidentul”, o bătrână din Satu Mare a fost în stare să-i dea unui individ 90.000 de lei

61638156O femeie de 66 de ani, din județul Satu Mare, venită în vizită la băiatul ei, un om de afaceri din Hunedoara, a fost în stare să-i dea unui individ 90.000 de lei, toți banii pe care fiul îi strânsese ca să-și cumpere o mașină. Escrocul a pretins la telefon că este avocat, și i-a spus femeii că băiatul ei tocmai a provocat un accident rutier foarte grav, și a rănit doi copii, pe o trecere de pietoni din Deva.

Așa-zisul avocat i-a mai spus femeii să nu încerce să-și sune fiul pentru că polițiștii i-au luat deja telefonul. Ca să-l ajute pe băiatul ei, femeia a luat cei 90.000 de lei pe care fiul său îi avea acasă, i-a pus într-o pungă, iar peste câteva minute așa-zisul avocat a sunat-o din nou. De data aceasta i-a spus că între timp, unul dintre copiii accidentați pe trecerea de pietoni, a murit.

Mai mult, l-a dat la telefon pe un complice, care a pretins ca este fiul femeii si care, conform scenariului plângea și abia putea rosti câteva cuvinte. Disperată, bătrâna s-a întalnit după câteva minute cu un așa-zis prieten al avocatului și i-a dat banii. Abia după ce s-a întors acasă și a stat de vorbă cu fiul ei, femeia și-a dat seama că a fost înșelată și a sunat la poliție.

Anchetatorii nu i-au identificat încă pe escroci.

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.