Ultima actualizare: azi, 14:24

Locale

Parada rochiilor de mireasă la Art Grand Marriage

Parada rochii de mireasa, Art Grand Marriage (91)Parada rochiilor de mireasă din cadrul târgului expozițional Art Grand Mariage, desfășurată în această seară la Grand Mall, a fost una inedită și spectaculoasă. Designerul sătmărean Cosmin Mureșan i-a încântat pe viitorii miri cu creații mai puțin obișnuite și foarte îndrăznețe, fiind o soluție fashion pentru domni în noaptea nunții.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de cuplul Mircea şi Cipocu, care a amuzat numerosul public sătmărean cu un show de comedie, iar după au fost prezentate frumoasele rochii de mireasă, buchete de flori, ținute pentru copii dar și costume și lenjerie intimă pentru viitorii miri.

Primele creații prezentate au fost ale celebrului creator Lorand Coza, și au fost dedicate în special bărbaților, acesta încântând cu opt ținute impresionante și în același timp foarte elegante. La paradă nu au lipsit nici cei mici, astfel că pe podium au fost prezentate și ținute pentru copii, realizate de către sătmăreanca Alexandra Danciu.

Designerul sătmărean Cosmin Mureșan le-a impresionat pe viitoarele mirese cu rochii unicat iar pe viitorii miri cu o creație mai puțin obișnuită și nemaiîntâlnită la Satu Mare. Manechinii au călcat podiumul îmbrăcați doar în lenjerie intimă accesorizată cu dantelă și paiete iar în mână au purtat aranjamente florale elegante și complet diferite de clasicul buchet alb. Astfel, CM- creation de mode și Belles Fleurs au propus ținute și buchete de flori inspirate de iubirea mirilor. Prezentarea creaților ”CM- creation de mode” a fost realizată de manechinele Agenției Trust Models, make-up Alina Marchiș și hair-style Adriana Popescu.

Prezentarea din această seară a fost realizată, gândită, concepută special pentru Art Grand Marriage, o prezentare în care rochiile de mireasă s-au combinat cu lenjeria intimă și aranjamentele florale realizate de Belles Fleurs. Ne-am dorit un alt tip de prezentare și așteptăm feedback-ul publicului sătmărean, care nu este obișnuit cu lenjerie intimă, dar sper că nu am șocat foarte tare”, a declarat Cosmin Mureşan.

”Prin această colecție de lenjerie intimă am încercat să le demonstrăm domnilor că și ei pot să poarte ceva alb pe lângă costumul negru, în seara nunții.”, a declarat consilierul imagine CM, Sebastian David

Parada a adus pe podium și colecția ”Love and Marriage” a casei de modă Inedit, fiind prezentate costume pentru miri, realizate din materiale de înaltă calitate cu inserții prețioase, gen mătase, satin sau catifea, iar saloanele Farmec și Elena au prezentat rochii de mireasă tip sirenă și prințesă, spre deliciul viitoarelor mirese.

Salonul Ramona a adus pe podium cele mai multe rochii de mireasă, ținute ce au prezentat spectatorilor ultimele tendințe din acest an.

Manechinele din parada rochiilor de mireasă au fost de la agenția Gaby’s Models, make-up Gabriella Sas, iar hair-style Arabela Mirișan.

2 comentarii

  1. dani Răspunde

    Foarte frumoase rochiile prezentate, in special cele de la Salon Ramona, care nu inteleg de ce nu apare mentionat in articol.

  2. Diana Răspunde

    foarte interesante si originale rochii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.