Ultima actualizare: azi, 13:42
Locale

Primarul şi prefectul, în vizită în Lvov

Coica LvovPrimarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Dorel, alături de prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram au efectuat în perioada 31.01.-03.02.2015, o vizită de lucru  în oraşul Lvov din Ucraina.

La invitaţia primarului din oraşul Lvov a avut loc o întâlnire cu delegaţia sătmăreană în vederea stabilirii unor relaţii de înfrăţire între oraşe. S-a pus în discuţie posibilitatea unei strânse legături de colaborare pe plan economic, cultural, social şi sportiv.

Cu această ocazie, edilul municipiului Satu Mare l-a invitat pe primarul oraşului Lvov în vizită la Satu Mare pentru a stabili detaliile protocolului de înfrăţire între cele două oraşe.

În această perioadă s-a desfăşurat la Lvov un Festival Internaţional de muzică sacră la care a participat Corul Religios „Lăudăm pe Domnul” din zona Maramureşului istoric.

Grupul român s-a bucurat de un mare succes fiind aplaudat minute în şir de spectatori.

Delegaţia din Satu Mare a fost primită şi de mitropolitul oraşului Lvov.

Sursa: Primăria Satu Mare 

40 comentarii

 1. riciu Răspunde

  SA RAMINA CHELU MINCINOS COICA IN UCRAINA , RAMII ACOLO PRIMAR MINCINOS

  • aurel Răspunde

   Postaci răutăcioși doar așa poate sa câștige Udmr ul dacă pleacă Coica altfel v a bate din nou în alegeri.

   • cetatean maghiar Răspunde

    Coica e singurul primar care a făcut ceva în acest oras.

    • cetatean Răspunde

     Coica a respectat cetățeni și a făcut o parte din lucrurile care le a promis în campanie.

     • Investigatorul

      a facut pe naiba scoica. Ce a facut? Nu avem pod, nu avem strazi asfaltate. A cumparat banci si cosuri de gunoi cu sute de mii de euro, la supra pret!

   • Norick Răspunde

    Aurel , dar tu esti cetatean maghiar??? 😀 🙂

 2. liposuctie din palat Răspunde

  ma riciu , de ce sa ramina in UCRAINA ??? sa vina sa faca puscarie aici in ROMINIA , de ce sa ramina in UCRAINA ???

 3. adi Răspunde

  Se spune ca mincinosul Kojak are origini rusesti,dupa ce a distrus orasul si nu a facut nimic pt noi mai are tupeul sa spuna ca se tine de promisiuni speram ca A.N.I si D.N.A sa se tina de epuraraea scursurilor.
  DEMISIA COICA si sleahta de nulitati (Roca .Babut etc).

  • tinu Răspunde

   Spre disperarea unora Coica este cel mai apreciat primar chiar și de cetateni maghiari ai orașului.

 4. tio Răspunde

  Votez coica. ….

 5. satmarean Răspunde

  Orice apariție în presa a primarului se lasă cu jigniri și acuzați nefondate ale unor postaci plătiți de adversari politici neputincioși sa facă opoziție serioasa.RUSINE.FELICITARI PRIMAR ULUI PENTRU TOT CE S FACUT ÎN ORAȘ.

  • Norick Răspunde

   Si pentru cele 3 randuri ti-a trebuit 10 minute??? Folosesti Pentium I. , sau asa greu merge scrisul la tastatura ?? 😀

 6. mizil cosmin Răspunde

  Coica incaseaza sume exorbitante lunar de la firme care presteaza servicii pt primarie ,scoli,transport in comun,salubritate sub pretextul ca le face medicina muncii iar el este in conflict de interese de ani buni .Se zvoneste ca de la Apaserv a luat spaga zeci de milioane de lei in 3 ani de cand este primar.
  Ce fel de om este acesta care a prapadit orasul in asa timp scurt ,nu mai avem ce sa facem in oras doar plecarea in stainatate ne mai salveaza .

 7. florin Răspunde

  Acuzațiile ar trebui însoțite de dovezi altfel sunt apa de ploaie iar politia ar trebui sa intervină în cazul acestor comentări pentru ca nu este normal sa faci asemenea acuzații în spatele anonimatului .

 8. cipri Răspunde

  Acuzații ordinare asupra primarului ,nu este normal , disperarea e mare dacă s a ajuns aici.

 9. leo Răspunde

  Domnule primar continuați tot așa :câinii latră caravana trece.

 10. podul de piatra s-a darimat Răspunde

  ma lingai de-a lui COICA DOREL COSTEL chelul oltean , da pe cind plm al podul nr 3/??? ha???? da centura ?/?? lingai ieftin ai olteanului chel si mincinos , puteti sa raspundeti macar voi ??? ca de minciunile cheluilul oltean suntem satui….

  • Matroz Răspunde

   Ești de-a dreptul cretin: pe al treilea pod toarnă asfaltul după ce-a lăsat fratele Gyusi!!

 11. satmarean Răspunde

  Coica a făcut în 3 ani cât toți ceilalți primari la un loc .

 12. Rațiu Cosmin Răspunde

  Cel mai bun primar este Coica.

 13. vijla ungurească Răspunde

  Berki draga ai nume de câine stai în fund și te ling en ….. Tot Coica câștiga.

 14. podul de piatra s-a darimat Răspunde

  ce dracu o facut coica in 3 ani??o darimat garaje si o facut piata?? ma lingailor suntem in 2014, suntem pe penultimul loc ca ora s in tara dupa vaslui , lingai cu limba maro

 15. ritiu Răspunde

  Sunt multe lucruri pe care le a făcut Coica pe tu acest oras.

 16. cosy Răspunde

  Primul este Coica care ne a asfaltat drumul spre Satmarel.

 17. podul de piatra s-a darimat Răspunde

  multi prosti lingai frustrati semi analfabeti retardati il ling pe coica , se sta pe ambele poduri de la ora 15, pina la 17,30 cite 45 min doar sa-l treci si noi vb de drumul satmarelului si piete,a am uitat de marea relizare din oras , si-a cumparat un boc pe strada lucian blaga , si-a facut parcare in fata blocului , unde are 1 milion de cabinete , si cea mai mare realizare a lui este , recunosc AMANTELE , de la cabinete cu care se lauda , din punctul asta de vedere il felicit , dar imi este mila de sotii amntelor care il voteaza pE acest chel oltean mincinos pe nume DOREL COSTEL COICA

  • Matroz Răspunde

   @podul minciunilor:mai pod , e clar ca tu la femei nu te duci decât atunci când e ocupat la bărbați!Ce treaba ai tu pe cine r….a COICA?Tu stai la curul primarului,si a dracu nu te-a primit?Nu plângeți,n-are rost.Ce-a făcut COICA in doi ani nu au făcut alte administrații.Da a făcut PIATA,trotuare,locuri de parcare etc.Ce au făcut ceilalți?
   Așa ca aveți liber la comentarii,dar un lucru e clar:v-a trecut vremea si nici nu se mai întoarce!Rugati-va celui de sus ca nu a avut instrumentele necesare,dar la cât știe ,mulți erau pensionari de fapt pe Mileniului!

  • doamna Stanca Răspunde

   Acestea nu sunt argumente sa combați activitatea unui primar sunt chestiuni din viața privată a unei persoane , pe cetățeni și interesează realizările ca primar nu ce face primarul.Este evident ca are multe realizări și ăsta deranjează adversari care s au ocupat opt ani de retrocedări.

 18. adrian alba Răspunde

  Satu Mare a ajuns rusinea Ardealului cu acest individ ca primar suntem pe locul 40 in topul municipiilor din tara adica penultimii la capitolul dezvoltare,nivel de viata ,investitii,infrastructura ,locuri de munca etc.
  Toate lucrarile facutecin municipiu sunt foarte slabe calitativ,trotuarele crapa dupa 4 luni de la executie ,bordurile se desfac,tevile de apa si gaz sunt introduse dupa asfaltare vezi baza podului (Decebal).Blocul in care stau a fost izolat anul trecut iar acum sunt fisuri in izolatie pe o suprafata extinsa ,astea fiind doar o parte din lucrarile dezastroase supervizate de Coica .
  Stati linistiti ca daca candideaza singur nu-l mai voteaza nimeni toti stim deza cine.este un mincinos si un profitor pacat se banii nostrii p,atiti pt taxe di impozite.

  • matroz Răspunde

   @adrian femininule:prost ,prost dar spune-ne si noua sa-ti dam diplome.Auzi ce spune istetul satmarulului:in tara asra ar fi doar 41 de municipii.Precis nu-i vorba de Kosovo?Astia au invatat geografia Ungariei!

 19. Norick Răspunde

  Nu fi rau @matroz . Stii foarte bine,ca a vrut sa scrie judete , dar s-a eronat saracul de Adrian.Citeste si printre randuri si lasa-l tu Ungaria in pace , prima data trebuie sa-l depasim pe Congo…. 😀

 20. matroz Răspunde

  Bine a spus omul nostru centre municipii de judet ,suntem amandoi chiar si tu norik inculti ,sunt 41 oare sa mai citim!!
  Oricum Coica este depasit de administratie ,

 21. anggel Răspunde

  Idioților Coica e cel mai bun primar.

 22. mirela Răspunde

  COICA,a facut in trei ani cat nu au facut altii in 20. Nu-l cunosc dar o sa-l felicit cand il vad. In rest postacii de servici sunt jalnici( si de-o parte si de alta!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.