Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

Seminar de Parenting “18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrați și Părinți Împliniți”

urania cremeneUrania Cremene va susține un seminar gratuit de parenting, “18 Tehnici Fundamentale de Parenting pentru Copii Echilibrați și Părinți Împliniți”, în 4 Martie, la Restaurantul Veneția, din Satu Mare.

Seminarul va cuprinde prezentarea detaliată a celor trei nevoi fundamentale care stau la baza dezvoltării armonioase a copiilor. Pentru a înțelege mai bine cum anume pot fi împlinite aceste nevoi, Urania Cremene va prezenta 18 tehnici diferite, fiecare dintre acestea fiind ușor de aplicat și cu impact imediat asupra relației părinte – copil.

Seminarul va fi organizat în două sesiuni diferite, tocmai pentru ca informația să ajungă la cât mai multe persoane interesate de acest subiect.

Prima sesiune începe de la ora 10, cea de a doua începe de la ora 17, iar fiecare sesiune durează 3 ore. Pentru fiecare din aceste sesiuni participanții sunt rugați să sosească la locație cu cel puțin20 de minute înainte pentru înregistrare.

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care se ocupă de creșterea și educarea copiilor, fie că sunt părinți, bunici, cadre didactice sau bone. 

Pentru a participa la eveniment este nevoie să vă înscrieți accesând link-ul de mai jos:

http://conferinteleuraniacremene.ro/calendar/

Urania Cremene este Master Trainer, Parenting Coach și Facilitator de programe de Parenting. Este certificată Master Trainer pentru 25 de seminarii de leadership și schimbare comportamentală. 

A fost certificată în parenting, ca expert, de către PT Intl.

Rezultatele obținute prin toate seminariile sale se văd prin faptul că primește sute de testimoniale de la părinții care interacționează cu ea.

Vă invităm cu drag să luați parte la primul seminar de parenting susținut de Urania Cremene în Satu Mare. Vă așteaptă o atmosferă plăcută, multe idei valoroase și oameni deschiși.

Persoană de contact:

MădălinaVasiu

Events Avenger @ conferinteleuraniacremene.ro

0733 872 642  (0733 URA NIA) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.