Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Tineretul Liberal Reformator – „Iubește românește”!

plr dragobeteRomânii celebrează pe 24 februarie Dragobetele. Această sărbătoare simbolizează ziua îndrăgostiţilor la români.

În Satu Mare, sărbătoarea de Dragobete zace într-un con de umbră datorită zilei occidentale Valentine’s day.

Dragobetele se celebrează în fiecare an pe 24 februarie şi este o sărbătoare asociată nu doar cu iubirea, ci şi cu începutul primăverii şi începutul unui an mai bun pentru fiecare îndrăgostit.

Cu această ocazie, Organizația de Tineret a Partidului Liberal Reformator organizează în 26 Februarie în Score Pub cu începere de la orele 22,00 un eveniment dedicat Dragobetelui.  

Sub sloganul „Iubește românește”, noi tinerii liberali reformatori am pregătit mai multe surprize cuplurilor de îndrăgostiți, dar și celor care încă sunt în căutarea unei perechi, care doresc să părticipe la eveniment!

„Ne așteptăm la un număr cât mai mare de participanți, sunten convinşi că mulți tineri care apreciază tradiția și obiceiurile românești. Am participat și la Valentine’s day organizat de tineretul Liberal Reformator de la Carei, dar ne-am gândit că este extrem de important să sărbătorim și Dragobetele sărbătoarea îndrăgostiților la români”, a declarat Ovidiu Fazekaș președintele TLR Satu Mare.

5 comentarii

 1. sofer-manivela Răspunde

  Cum adica ,,iubeste romaneste,,? Dar cine sunt astia? Raspuns: ei sunt cei care NU exista,deci nu pot iubi nicicum! Ei iubesc eventual ,,tariceneste,,,omul cu 5 muieri.Dar decat asa exemplu,mai bine o laba sanatoasa internationala! HAI SICTIR cu plr-ul asta care nu este. Tot fortati nota,dar in scurt timp ramaneti fara membrii!

 2. conducător Răspunde

  Manivela, tot manivelă, atâta știe, atâta scrie! El întreabă dup-o labă și răspunde când îl pătrunde!

 3. pam pam Răspunde

  manivela…tir…parcare…laba…ce sa mai zici…ramai si da-i la manivela 🙂

 4. sofer-manivela Răspunde

  Conducatorule,cand ti-as pune manivela intre buci ,,romaneste,,ai uita de plr. Repet acest plr nu exista,doar o mana de labagii se cred politicienii lui peste prajit tariceanu,cel cu 5 muieri! Asta este obsedat sexual de s-a insurat de atatea ori sau pur si simplu NU a ,,iubit romaneste,,? In schimb a iubit banii, …de aceea a aruncat pur si simplu 3 miliarde euro in 2008(catre primarii) pe prostii,doar ca sa castige alegerile ,acelasi usl (care functiona,dar nu era botezat). Tineti minte,candidatii erau Cretin Antonescu si Bombonel(ambii usl)! Poporul a ales Basescu si bine a facut! Poporul a iubit atunci ROMANESTE!

  • conducator Răspunde

   A votat, ca și acum: de-a-mboulea! Basescu le-a tras-o cu tăierile de salarii! Să vezi ce-o să le facă Nemtalaul! O să-i iubească de-o să le sară ochii din cap!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.